På redaktionen har vi fået at vide, at det kniber for det lokale erhvervsliv med at finde det rigtige lokale til enten kontor, lager eller andre nyttige formål.

Da alene Slagelse har en række ledige lokaler / huse stående, opfordres alle med disse bekymringer til at tage kontakt med Lokalebasen A/S.

Dan Winther Jørgensen beskriver det således:

“Problemet er dog ikke, at der ikke er ledige lokaler, men at de erhvervsdrivende ikke ved hvor de skal gå hen. Flere af de erhvervsdrivende har ikke tiden, fordi de har mere end travlt med at drive virksomhed. Den sidste del synes generelt set at erhvervsmæglere er for dyre – og pludselig har virksomheden været låst i sine lokaler i flere år.

Vi (Lokalebasen, red.) har de sidste 7 år kæmpet for, at erhvervsdrivende skal have nemt ved at finde nye lokaler uden at give noget for det. Dette har vi gjort ved at opstille en webportal hvor lejere og udlejere kan finde hinanden. Her er en gratis brugerflade for dem som søger lokaler – mens her tilbydes flere tjenester som er automatiseret og sparer de erhvervsdrivendes tid i forhold til at finde lokaler.

Vores portal er ikke forbehold store eller små, da vi samarbejder med både store ejendomsselskaber, erhvervsmæglerkæder og den lille private udlejer som har en lade eller en erhvervsejendom stående. Vi har pt. 38 ledige lokaler i Slagelse, og vi vil gerne hjælpe de erhvervsdrivende med at finde det, som passer til dem.” Henvendelse kan ske her:
https://www.lokalebasen.dk/leje/erhvervslokaler/4200-slagelse

Hermed skulle den gode nyhed være bragt videre, at der også er en ejendom til nyere virksomheder. På billedet ses medarbejderne hos Lokalebasen.