Der er jo som bekendt konkurrencer i alle former for madlavning, og der uddeles Michelin-stjerner og andre flotte anerkendelser for det gode og kreative resultat.
Den 4. april konkurreredes om titlen for de bedste ”mini-burgers” – også kaldet ”sliders” – på WeberGrill Akademiet i Nørresundby. Konkurrencen hed ”Battle of Sliders”, og der var deltagere fra hele landet og opgaven bestod i at lave 3 forskellige Sliders. Der var stillet krav til, hvad de måtte og skulle indeholde.
Fra Slagelse deltog køkkenchefen hos Cafè Antvorskov på Stop 39, Henrik. Og Henriks valg faldt i rigtig god smag. Som det antydes i navnene på de tre sliders, så tænkte Henrik rigtig lokalt:
Den første Sliders benævnte han en Husar-Slider i relation til vores nabo Gardehusarkasernen, og selvfølgelig var der også en Kloster Slider i relation til det gamle Antvorskov Kloster, hvis ruiner man stadig kan se på den gamle Hunsballegrund meget tæt ved Café Antvorsov 39 og endelig – og oplagt – var der en Tesla Slider, opkaldt efter de mange Tesla-biler ,der dagligt bliver ladet op på Stop 39.
De kreative anstrengelser gav et flot resultat til den lokale deltager – nemlig en anden plads på landsplan. ”Det er da skønt , når vi ser, at vores by gør sig gældende uden for bygrænsen. Vi håber, selvfølgelig, at mange vil komme ud og smage de tre vindende Sliders”, siger en glad køkkenchef.

Påsken kunne være oplagt til at lægge vejen forbi og smage på Café 39’s vindende sliders eller hvad Henrik ellers kan trylle frem af lækkeriet fra køkkenregionerne. Vi har plads både inde og ude på vores hyggelige terrasse.
En glad hotelchef Helena Hansen håber også, at de tre “burger-godbidder“ også kan være med til at placere Café 39 lokalt og selvfølgelig blandt de mange gæster og stoppende bilister, der hver dag gør stop i Café 39.
Hvis du vil finde vej til lækkerierne:

Hotel Antvorskov | Café Antvorskov 39

www.hotelantvorskov.dk

I Café Antvorskov 39. Indendørs.
Diplom for fine sliders / mini burgere.
Køkkenchefen fra Café Antvorskov ved Stop 39, Henrik, samt Helena Hansen, hotelchef på Hotel Antvorskov.
Terrassen på Café Antvorskov 39.