Det er ikke helt til at vide, hvordan man kunne planlægge det pragtfulde højsommervejr, men Pia Kupiec og Drengene tog Anlægget med på en behagelig rejse gennem 30-40 års pop og rock, der var både varieret og passede godt til bandet.

Mange borgere i Slagelse havde taget mad, drikkevarer og klapstole med, og der var alle aldersklasser, flest var dog i den alder, hvor de havde styr på både ældre Shubidua-sange og kunne nynne med på andre store hits fra mange års største hits.

Vejret gjorde det nemt at finde en solstråle hele aftenen. Gruppen er lokalt forankret, idet Pia Kupiec har spillet trommer i band siden ungdommen, selvom hun egentlig lever af at være frisør. Det aftvinger respekt og vidner om, at gruppen har tilbragt mange timer i øvelokalet. Timing og fint sammenspil er et varemærke hos dem. Party på en onsdag blev det til, selvom der ikke var så mange dansende.

Pia Kupiec og Drengene til picnickoncert, en lun juniaften i Anlægget. Foto: Jette

 

Picnickoncert, Slagelse Lystanlæg. 2017. Foto: Jette
Picnickoncert i Anlægget, juni 2017. Foto: Jette