Ejendomsmæglerfirmaet EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland er allerede etableret i Region Sjælland. Nu åbner de for mere aktivitet i Slagelse. Firmaet har et omfattende kendskab til markedet for ejendomme, og sammen med ekspertisen har de nu nemt ved at få kontakt til kunder, der ønsker et huskøb eller salg organiseret af lokale kræfter. De dækker foruden Slagelse erhvervsområdet i Kalundborg og Sorø.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har Sven Lyse, der er uddannet i finanssektoren og ejendomsmægler Thomas Hansen som daglige ledere. De øvrige sjællandske dele af firmaet ligger i Roskilde, Køge og Næstved. Hermed er afdelingen i Slagelse en del af Danmarks største ejendomsmæglerkæde. Det giver en mere stabil service og sikrer kvalitet i handelen.

Forretningen ligger på Korsørvej 2A.

Du kan læse mere om profilerne, som giver EDC Erhverv en god start i Slagelse, her i indstikfolderen:

6x2_474_PoulErik_Bech center

Lyse og Hansen, EDC Erhverv åbner forretning i Slagelse