Tiden havde sat sine spor på vipperne i Slagelse Svømmehal. Derfor har alle 1- og 3-metervipperne og 5-metervippen netop fået en større makeover og gennemgribende renovering og udskiftning. Det mekaniske er toptunet, sikkerheden er selvfølgelig også i front, og så giver de nyrenoverede vipper også et flot syn, da de nye farver passer bedre ind i svømmehallens omgivelser. Så svømmehallens vipper er klar, hvis du tør tage springet ud på det dybe.

 

Tiden sætter sine spor. Det havde den også gjort på svømmehallens 1-meter og 3-metervipper og 5-metervippen, som derfor trængte til et nyt look og ikke mindst en gennemgribende renovering. 1-meter og 3-metervippernes vippebrætter er blevet skiftet helt ud, mens alt det mekaniske er blevet gennemgået. Samtidig har 3- og 5-metervipperne fået et ekstra gelænder, som giver endnu større sikkerhed. Alle vipperne er desuden blevet malet, så farverne nu passer bedre ind i svømmehallens omgivelser.

Kvalitet til hallens brugere

– Vi har givet vipperne den helt store tur for at give hallens brugere en endnu bedre oplevelse. Det er kvalitetsvipper, vi har i hallen, og derfor har vi valgt at renovere dem, så de er helt i top og der fortsat kan vente brugerne en rigtig god oplevelse, når der skal springes. Vi ved, at ikke mindst vores faste brugere er meget glade for den høje kvalitet, som vores vipper har. Men vipperne trængte til en opfriskning, så vi fortsat kan tilbyde alle vores brugere de bedst mulige løsninger i hallen, siger teamleder Dennis Larsen fra Slagelse Svømmehal.

Også Korsør Svømmehal kan se frem til makeover

Det er dog ikke kun brugerne af Slagelse Svømmehal, som kan se frem til nyrenoverede faciliteter. Til og med uge 31 er Korsør Svømmehal lukket for at få en gennemgribende renovering – til gengæld holder Slagelse Svømmehal åbent hele sommeren. Så nu hvor vejret ikke lige byder på sol og strand, så er der god mulighed for at dyppe tæerne i Slagelse Svømmehal eller springe ud på det dybe fra de nyrenoverede vipper.

Varmt badevand i svømmehallen

Slagelse svømmehal er åben hele sommerferien, og særligt varmtvandsbassinet garanterer varmt badevand hele sommeren. Svømmehallen er åben alle hverdage i sommerferien kl. 10-16, lørdag kl. 8-15 og søndag kl.  8-16 til og med 9. august, hvor de normale åbningstider igen træder i kraft. For de morgenfriske er der også morgensvømning alle hverdage fra kl. 5.30-7.40.

Husk – Aquacamp og reserveret til deltagerne

Mandag-torsdag i uge 31 har Slagelse Svømmeklub Aquacamp, og derfor åbner svømmehallen først kl. 13.00 for andre besøgende.

Svømmehallen i Slagelse har fået renoveret vipperne.