På en lokal vej i industrikvarteret ligger Vemmelevs nyeste gourmet-sted.  Her kommer dog forbløffende mange mennesker for at smage mælk og ost. Vi er på Industrivænget 14, Vemmelev.

Der går en motorvej, E20, på den ene side af Ostebørsen, og på den anden side er Kødgrossisten, og der er ikke meget forretningsgade over vejen, der fører hen til butikken. Ved indgangen er fin plads til parkering og en hyggelig café. De fleste besøgende kommer dog for at handle, og der er fremragende oste for enhver smag.

I de nye bygninger er der liv og en positiv atmosfære, og her trives man som kunde. Byportalens redaktør havde hørt om Ostebørsens bestræbelse på at lave ost af høj kvalitet, der var baseret på mælk fra køer, der græssede i nærheden af Tude Å.  Efter et par prøvesmagninger faldt valget på en blåskimmelost og noget lokalt produceret skæreost, der stod fantastisk til grovbrød.

Her er nogle indtryk fra indkøbet. Sandsynligheden taler for et senere besøg.

Ostebørsens mejeriudsalg og café ligger tæt på E20 og Kødgrossisten. Foto: Jette
Ostebørsen, Vemmelev. Her er et stort udvalg, egen produktion og man kan smage oste. Foto: Jette
Ostebørsen, Vemmelev sælger også tapas-kasser. Foto: Jette