Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 3. Juli 2017 til 11. Juli 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
SLAGELSE OG KORSØR: Knallerter som hittegods
Der har været tilfælde af utryghedsskabende og generende knallertkørsel i både Korsør og i Slagelse i den senere tid, og derfor har politiet de seneste 14 dage fjernet i alt ni knallerter, som har stået efterladt og enten tydeligt ulovlige eller efterladte eller begge dele, fra gaden og kategoriseret dem som hittegods. Enkelte af knallerterne har fået slebet deres stelnummer bort, så det ikke er umuligt at identificere dem og ejerne, men hvis det lykkes for politiet at identificere ejere af knallerterne, vil de blive kontaktet med henblik på udlevering. Ligeledes gælder det, at hvis man har haft sin knallert stående, og den er blevet fjernet, kan man henvende sig hos Slagelse politi med dokumentation for ejerskabet, og så vil knallerten blive udleveret.

SKÆLSKØR: 29-årig kvinde indlagt efter brand
En 29-årig kvinde er fortsat indlagt, efter at der natten til søndag opstod brand i en gryde, hun havde stående på komfuret i sin lejlighed på Carl Medingsvej i Skælskær. Et vidne opdagede, at der lugtede af røg, og han kunne se, at der kom røg ud fra vinduerne i lejligheden, og derfor tilkaldte han brandvæsenet. Ilden var begrænset til gryden og blev derfor hurtigt slukket, men lejligheden er skadet af sod. Den 29-årige kvinde, der bor i lejligheden, blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse, men blev senere søndag overført til rigshospitalet. Hendes tilstand er stabil.

SLAGELSE: 23-årig udsat for vold
Klokken 18.30 lørdag fik politiet en anmeldelse fra en 23-årig mand fra Kalundborg-egnen. Han var blevet overfaldet af en 24-årig mand natten til lørdag klokken 3.30. Den 24-årige mand, som er fra Slagelse, slog den 23-årige flere gange i hovedet og sparkede ham også i ryggen. De to kendte kun hinanden overfladisk, men allerede fredag morgen havde den 23-årige fået en sms, hvor den 24-årige truede med at skade ham fysisk. En patrulje opsøgte den 24-åriges adresse, hvor han klokken 21.26 blev anholdt for vold og trusler.

SLAGELSE: Stjal sparegris fra pizzeria
Søndag havde et pizzeria i Løvegade i Slagelse besøg af en kunde, der så sit snit til at stjæle en sparegris, der indeholdt drikkepenge. Søndag aften vendte den pågældende tilbage til stedet, og her blev tilbageholdt af personalet, indtil politiet ankom. Der var tale om en 52-årig mand fra Slagelse, og han blev anholdt og sigtet for tyveri. Den 52-årige blev løsladt efter afhøring.

FARØ: Autocampere og lastbiler fik flyer i ruden

Onsdag 18.45 var en patrulje på Farø Rasteplads, hvor flere autocampere og lastbiler fik en hilsen i forruden. Hilsnen bestod i en flyer, der fortæller, at der har været problemer med tyveknægte på rastepladsen. Der er også en opfordring til at sørge for at værdigenstande ikke er synlige udefra, mens man ligger og sover på pladsen eller har forladt sit køretøj. Det handler om at undgå at friste langfingrede sjæle.

 

SLAGELSE: Vold mod 20-årig kvinde
Vidner anmeldte natten til lørdag klokken 4.18 et overfald på en 20-årig kvinde fra Slagelse. Hun blev i en baggård på Løvegade slæbt gennem småsten og blev holdt nede ved, at den 28-årige gerningsmand pressede sin underarm mod hendes strube. Han tildelte hende også flere slag i ansigtet. Vidnerne fik standset overfaldet, og den 28-årige mand blev anholdt og sigtet for vold.

SLAGELSE: To kvinder i slagsmål
Politiet blev natten til søndag kort efter midnat kaldt ud til Nytorv i Slagelse, hvor to kvinder fra byen i forbindelse med Slagelse festuge var kommet i slagsmål. De var meget ustyrlige, og derfor måtte betjentene lægge dem i håndjern, og sat i hver deres patruljevogn. De blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. En 37-årig mand, der synes, han skulle blande sig i politiets arbejde, blev flere gange bedt om at holde sig væk. Da han ikke kunne finde ud af det, blev han også anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Agersøvej Hus Lørdag klokken 11 – mandag klokken 6.45 Playstation og iPad
Korsør Bygvej Hus Mandag klokken 2.12 Ikke umiddelbart stjålet noget
Korsør Lyshøj Hus Lørdag klokken 21 – mandag klokken 16.45 Ikke umiddelbart stjålet noget
Korsør Skovbrinken Hus Onsdag midnat – tirsdag klokken 1.45 En iPad og smykker
Slagelse Triangelvej Hus Tirsdag midnat Ikke gjort op hvad der er stjålet
Korsør Bygvej Hus Mandag klokken 2.12 Ikke umiddelbart stjålet noget
Skælskør Nysøgård Hus Søndag klokken 17.15-20.05 Kontanter og tre ure af mærket Festina, Dolce&Gabbana og Seiko
Slagelse Kalundborgvej, Jernbjerg Hus Tirsdag klokken 11 – fredag klokken 8.20 Forskelligt fotoudstyr
Slagelse Smedegade Hus Torsdag klokken 15 – lørdag klokken 13.50 Sølvtøj og pantflasker og -dåser
Korsør Musholmvej Hus Onsdag klokken 11 – torsdag klokken 9.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Egholm Hus Tirsdag midnat En hvid Citroën C1 med registreringsnummer BE 72185
Slagelse Egholm Hus Onsdag klokken 1.12 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Herthalund Hus Søndag klokken 15.30 – mandag klokken 10 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Kirkerupvej, Kirkerup Landejendom Fredag klokken 23.59 – mandag klokken 7.30 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Skælskørvej ved Gl. Kongevej Klokken 8.30-10.20 ATK 143 15 50 km/t 78 km/t To klip
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Søndag klokken 7.35-13.05 ATK 2023 59 80 km/t 121 km/t Otte klip
Foto: Christian Christensen.