Lørdag den 8.juli 2017 blev det store Team Rynkeby Vestsjælland hold sendt af sted mod Paris. Der venter nu nogle dage i sadlen, hvor holdet med gensidig hjælp vil cykle gennem Tyskland og møde andre byers folk, der også samler ind til Børnecancerfonden gennem arrangementer og sponsorater.

Sten Knuth var på Schweizerpladsen for at tale til de fremmødte venner og familie, ønske god tur og skyde kørslen i gang. Forinden var der morgenmad og holdet cyklede en lille runde gennem byen for at tage afsked.

Vejret så blandet ud, men det var da med rolige vindforhold, og cyklisterne virkede mest som om, de bare glædede sig til at komme ud på landevejene, ikke mindst Fodsporet, som lige nu er meget smukt at cykle på.

Der er en følgebil med til Paris, og den er stillet til rådighed af Slagelse Transportcenter. Den ene vej vil der være mad, den anden vej vil der være cykler i vognen.