Korsør Nor Rotary Klub er vært for dette års EUROTARY 87.

Poul Møller fra Korsør Nor Rotary Klub har sendt os dette. Tak for det.
Fra den 8. – 10. september byder Korsør Nor Rotary Klub velkommen til ca. 75 udenlandske gæster fra en række europæiske lande. Det handler om rotarianere fra klubber i Europa, der kendetegnes ved at være stiftet i 1987.
Værtskabet går som hovedregel på skift mellem de enkelte klubber i Europa, og i år er det altså Korsør Nor Rotary, der tager imod.
Vi glæder os meget til at byde vore gæster velkommen i Korsør, og jeg er sikker på, at det lagte program vil falde i deltagernes smag, udtaler Steen Friis-Olsen, der er dette års præsident for Eurotary 87.

Det hele starter fredag den 8. september med den traditionelle golfturnering. Det tidligere Rådhus i Korsør er efterfølgende rammen om den mere officielle velkomst, som borgmester Steen Knuth vil tage sig af. Om aftenen samles deltagerne til Homeparties – med dansk smørrebrød – i en række private hjem. Lørdag morgen kører bussen til København, hvor der er besøg på Christiansborg med rundvisning i de kongelige repræsentationslokaler og Folketingssalen. Dagen i København slutter med frokost i restauranten i Tårnet på Christiansborg Slot.
Og som om det ikke var nok. Om aftenen er alle klar til en festlig Gallaaften på Comwell Klarskovgård.
Det officielle Rotary møde afholdes søndag formiddag på Borreby, hvor der ligeledes er arrangeret rundvisning for de mange ledsagere. Hele arrangementet afsluttes med frokost på Harboes Bryggeri.
Så er det tid til at glæde sig til næste års møde, der finder sted i Leicestershire i England, slutter Steen Friis-Olsen.
Eurotary 87
Som nævnt er Eurotary 87 en sammenslutning af europæiske Rotary klubber stiftet i 1987. Formålet er, gennem kulturel og social udveksling, at skabe venskaber og bedre forståelse på tværs af landegrænserne. Ud over dette har organisationen Eurotary 87 støttet en lang række humanitære projekter verden over.

Festuge i Korsør Golfklub

Borreby Gods, Skælskør. Udsigt fra gården. Foto: Jette