Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 25. September 2017 til 03. Oktober 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
SLAGELSE: Påvirket bilist kørte ind i autoværn

En 64-årig bilist – med bopæl i Sorø – kørte mandag på rute 22 ved Slagelse mod øst. Han mistede kontrollen med bilen, kørte over i modsatte kørebane og ramte autoværnet i den modsatte side to gange, og anden gang fik sammenstødet med autoværnet bilen dirigeret tilbage i den rigtige kørselsretning. En patrulje kom til stedet, og da en test viste, at manden havde en promille en hel del over det tilladte, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.

KORSØR: Tyveri og hærværk på campingplads

Campingpladsen ved Korsør Lystskov har i en periode været plaget af tyveri og hærværk. Fredag klokken 10.43 lykkedes det at tilbageholde to personer med en mere end almindelig mistænkelig adfærd. Anmelder opdagede to personer på en lille lukket plads med kun en udkørsel og spærrede udkørslen med sin egen bil. De to personer – begge fra Slagelse-området – stod med en boltsaks og andet værktøj, og da de opdagede, de ikke kunne køre fra stedet, gik de til fods. De blev dog hurtigt standset af en patrulje, og de blev efterfølgende sigtet for forsøg på tyveri.

En 22-årig mand fra Slagelse kom fredag eftermiddag kl. 14.37 kørende ad Korsørvej, da han blev standset af politiet. Manden, der var påvirket af stoffer, blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Søndag kl. 17.38 kom en 19-årige mand fra Korsør kørende ad Tårnborgvej i Korsør, da han blev standset af politiet. En narkometertest viste positiv for cannabis og kokain, og den 19-årige mand blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.


SLAGELSE: Mand luskede rundt om container, der gik i brand


Lørdag aften klokken 23.50 fik politiet en anmeldelse om, at der var ild i en container på Kierulffsvej i Slagelse. Branden blev slukket, før den fik fat, så resultatet var mest røgudvikling. Anmelder så en mand luske rundt om containeren, og han beskrives som følger: Dansk mand på 14-16 år, cirka 175 centimeter høj, hvidt hår og iført sort hættetrøje med hvid skrift på venstre ærme og sorte bukser. Hvis nogen har set eller genkender den unge mand, bedes de kontakte politiet med oplysninger på 114.


SLAGELSE: Kioskrøver tog kontanter og spillemønter

På Rosengade i Slagelse var arbejdsdagen næsten slut for en kioskmedarbejder, men da han søndag klokken 20.40 stod foran kiosken for at tage skilte ind, sagde en mand: “Jeg skal have penge”, og så tog han en køkkenkniv frem. Røveren fik et større kontantbeløb og tog en bunke spillemønter med sig og forsvandt via Rosengade mod syd og videre ad Stenstuegade. Røveren beskrives som følger: Dansk mand, 20-30 år og 170 centimeter høj. Almindeligt bygget og iført sort hættetrøje, rødt/blåt halstørklæde, mørke bukser, mørke sko og sorte handsker. Han havde en hvid plasticpose med og en køkkenkniv, som var 10-15 centimeter lang. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har været i nærheden af Rosengade i tidsrummet 20.00-21.30 søndag aften, og selvfølgelig også, hvis nogen genkender røveren ud fra beskrivelsen. Politiet kan kontaktes på 114.

En 18-årig mand fra Sorø blev fredag nat kl. 00.20 standset af politiet, da han kom kørende ad Slagelsevej i Sorø. Den 18-årige var påvirket af stoffer og blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Lørdag nat kl. 03.30 blev en 28-årig mand fra Næstved standset af politiet da han kom kørende ad Østergade i Næstved. Manden var påvirket af narkotika, og blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Søndag kl. 17.38 kom en 19-årige mand fra Korsør kørende ad Tårnborgvej i Korsør, da han blev standset af politiet. En narkometertest viste positiv for cannabis og kokain, og den 19-årige mand blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.
En 22-årige mand fra Dalby kom søndag kl. 18.20 kørende ad Vordingborgvej i Haslev da han blev standset af politiet. Den 22-årige var påvirket af cannabis, og han blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.


SLAGELSE: Kioskrøver tog kontanter og spillemønter

På Rosengade i Slagelse var arbejdsdagen næsten slut for en kioskmedarbejder, men da han søndag klokken 20.40 stod foran kiosken for at tage skilte ind, sagde en mand: “Jeg skal have penge”, og så tog han en køkkenkniv frem. Røveren fik et større kontantbeløb og tog en bunke spillemønter med sig og forsvandt via Rosengade mod syd og videre ad Stenstuegade. Røveren beskrives som følger: Dansk mand, 20-30 år og 170 centimeter høj. Almindeligt bygget og iført sort hættetrøje, rødt/blåt halstørklæde, mørke bukser, mørke sko og sorte handsker. Han havde en hvid plasticpose med og en køkkenkniv, som var 10-15 centimeter lang. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har været i nærheden af Rosengade i tidsrummet 20.00-21.30 søndag aften, og selvfølgelig også, hvis nogen genkender røveren ud fra beskrivelsen. Politiet kan kontaktes på 114.

SORØ: Hasarderet biljagt

I nat klokken 0.12 blev en taxa temmelig hasarderet overhalet af to biler i meget høj hastighed på Ringstedvej ved Sorø. Taxachaufføren udtrykte sin utilfredshed med den uhensigtsmæssige kørsel ved at kippe med det lange lys. Det blev de to bilister åbenbart så provokerede af, at de forfulgte taxaen og forsøgte at presse taxaen af vejen. Der blev også kastet en flaske mod taxaens forrude., Biljagten foregik i Sorø by og i landevejene omkring byen, og taxachaufføren fik undervejs tilkaldt politiet, som på Slagelsevej i retning mod Slagelse, fik standset biljagten. På dette tidspunkt var det kun taxaen og ene forfølgende bil, der var tilstede. En 18-årig mand er anholdt og sigtet for både spirituskørsel og for at bringe andres liv og førlighed i fare. Der opstod flere mindre uheld undervejs, men heldigvis kom ingen til skade. Politiet efterlyser nu vidner til biljagten. Hvis man har set bilerne, eller måske selv har skullet undvige, så ring gerne til politiet på telefon 114.


INDBRUD

SKÆLSKØR: To anholdt efter guldtyveri
To mænd på 20 år, den ene uden fast bopæl og den anden fra Glostrup, blev onsdag klokken 13.40 anholdt. Det skete på rastepladsen Kværkeby Syd på Vestmotorvejen ved Ringsted. Kort forinden havde de to mænd begået et butikstyveri hos en guldsmed i Algade i Skælskør, hvor den ene kom ind i forretningen og bad om at se på nogle guldkæder. Da ekspedienten viste en bakke med kæder frem, snuppede tyven bakken, løb ud af forretningen og hen til en ventende BMW, der hurtigt forsvandt fra gerningsstedet. En politipatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi fandt frem til BMW’en på rastepladsen, og politihunden Kenzo snusede sig frem til tyvene, der lå og trykkede sig et stykke væk. En anden politihund fandt frem til de stjålne guldsmykker, og de to anholdte blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen sent onsdag eftermiddag.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Vestre Ringgade Villa Søndag kl. 11.00 – mandag kl. 18.10 Smykker, kontanter
Slagelse Stillingevej Villa Fredag kl. 20.15 – lørdag kl. 11.50 Boremaskine, kontanter, smykker
Slagelse Helgesvej Hus Tirsdag klokken 18.15-23 Smykker, kontanter i euro og en porcelænsterrin
Slagelse Nykøbing Landevej Hus Mandag klokken 9-12.30 Fem pas, en højttaler af mærket Philips, fire bærbare pc’er, en bluetooth højttaler af mærket Boom, to Lyngby vaser, tre stegepander af mærket Nuance, et kamera af mærket Canon og parfumer
Slagelse Nykøbing Landevej Hus Mandag klokken 6.40-14.40 Tre pas, et kamera af mærket Medion, en pung med kontanter, figurer af Kay Boyesen og to ældre gps’er

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Tårnborgvej Søndag kl. 17.20 – 17.35 En sigtelse for kørsel i påvirket tilstand
Slagelse Munkebakken Torsdag klokken 7.40 – 8.05 1 ej respekteret skiltning

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Storebæltsbroerne Søndag kl. 07.50 – 13.45 ATK 5624 526 110 km/t 162 km/t 12 klip
Slagelse Slagelse Landevej Lørdag kl. 08.02 – 13.50 ATK 1507 73 80 km/t 119 km/t Fire klip
Slagelse Vestmotorvejen Fredag kl. 05.45 – 11.54 ATK – bestilt færdselskontrol 5359 281 50 km/t 93 km/t 24 klip, 21 betingede frakendelser
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Klokken 8.51-13.45 ATK 1251 44 80 km/t 113 km/t Et klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag kl. 7.44 – 13.35 ATK 7367 602 110 km/t 174 km/t 11 klip og en ubetinget frakendelse</td >