Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse i tidsrummet 29. September  2017 til 10. Oktober  2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

 

SPRITBILISTER
Der har de seneste dage været flere ældre kvinder fra politikredsen, som har været udsat for en speciel form for tricktyveri. De bliver ringet op af en ung mand, som udgiver sig for at være deres oldebarn eller barnebarn, og som spørger, om han kan låne et større beløb. I går skete det igen  for to kvinder på 87 og 92 år fra hhv. Sorø og Korsør. Heldigvis fattede begge kvinder mistanke, inden de udleverede penge. Politiet opfordrer til, at man taler med sine ældre familiemedlemmer om at være opmærksom, hvis de kommer ud for noget lignende.

HÆNDELSER

SLAGELSE: Påvirket bilist kørte ind i autoværn

En 64-årig bilist – med bopæl i Sorø – kørte mandag  på rute 22 ved Slagelse mod øst. Han mistede kontrollen med bilen,  kørte over i modsatte kørebane og ramte autoværnet i den modsatte side  to gange, og anden gang fik sammenstødet med autoværnet  bilen dirigeret tilbage i den rigtige kørselsretning. En patrulje kom  til stedet, og da en test viste, at manden havde en promille en hel del  over det tilladte, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet Okt 02, 2017 til Okt 10, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
Der har de seneste dage været flere ældre kvinder fra politikredsen, som har været udsat for en speciel form for tricktyveri. De bliver ringet op af en ung mand, som udgiver sig for at være deres oldebarn eller barnebarn, og som spørger, om han kan låne et større beløb. I går skete det igen for to kvinder på 87 og 92 år fra hhv. Sorø og Korsør. Heldigvis fattede begge kvinder mistanke, inden de udleverede penge. Politiet opfordrer til, at man taler med sine ældre familiemedlemmer om at være opmærksom, hvis de kommer ud for noget lignende.

HÆNDELSER

 

SLAGELSE: Påvirket bilist kørte ind i autoværn

En 64-årig bilist – med bopæl i Sorø – kørte mandag på rute 22 ved Slagelse mod øst. Han mistede kontrollen med bilen, kørte over i modsatte kørebane og ramte autoværnet i den modsatte side to gange, og anden gang fik sammenstødet med autoværnet bilen dirigeret tilbage i den rigtige kørselsretning. En patrulje kom til stedet, og da en test viste, at manden havde en promille en hel del over det tilladte, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.


SLAGELSE: Mand luskede rundt om container, der gik i brand


Lørdag aften klokken 23.50 fik politiet en anmeldelse om, at der var ild i en container på Kierulffsvej i Slagelse. Branden blev slukket, før den fik fat, så resultatet var mest røgudvikling. Anmelder så en mand luske rundt om containeren, og han beskrives som følger: Dansk mand på 14-16 år, cirka 175 centimeter høj, hvidt hår og iført sort hættetrøje med hvid skrift på venstre ærme og sorte bukser. Hvis nogen har set eller genkender den unge mand, bedes de kontakte politiet med oplysninger på 114.


SLAGELSE: Kioskrøver tog kontanter og spillemønter

På Rosengade i Slagelse var arbejdsdagen næsten slut for en kioskmedarbejder, men da han søndag klokken 20.40 stod foran kiosken for at tage skilte ind, sagde en mand: “Jeg skal have penge”, og så tog han en køkkenkniv frem. Røveren fik et større kontantbeløb og tog en bunke spillemønter med sig og forsvandt via Rosengade mod syd og videre ad Stenstuegade. Røveren beskrives som følger: Dansk mand, 20-30 år og 170 centimeter høj. Almindeligt bygget og iført sort hættetrøje, rødt/blåt halstørklæde, mørke bukser, mørke sko og sorte handsker. Han havde en hvid plasticpose med og en køkkenkniv, som var 10-15 centimeter lang. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har været i nærheden af Rosengade i tidsrummet 20.00-21.30 søndag aften, og selvfølgelig også, hvis nogen genkender røveren ud fra beskrivelsen. Politiet kan kontaktes på 114.


INDBRUD

Politiet har i weekenden modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

En 18-årig mand fra Sorø blev fredag nat kl. 00.20 standset af politiet, da han kom kørende ad Slagelsevej i Sorø. Den 18-årige var påvirket af stoffer og blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.
En 22-årig mand fra Slagelse kom fredag eftermiddag kl. 14.37 kørende ad Korsørvej, da han blev standset af politiet. Manden, der var påvirket af stoffer, blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

 

</t body>

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Fasanhaven Lejlighed Mandag klokken 11.30-21 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Klosterbanken Hus Tirsdag klokken 0.55 Hvilestol af typen Ægget
Slagelse Spaniensvej Hus Mandag klokken 19.55 Ikke umiddelbart stjålet noget
Skælskør Nysøvej Hus Lørdag kl. 15.30 Vides endnu ikke
Skælskør Nysøgård Hus Lørdag kl. 22 – søndag kl. 12.15 Pc, telefoner og kontanter
Slagelse Vestre Ringgade Villa Søndag kl. 11.00 – mandag kl. 18.10 Smykker, kontanter
Slagelse Stillingevej Villa Fredag kl. 20.15 – lørdag kl. 11.50 Boremaskine, kontanter, smykker

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Tårnborgvej Søndag kl. 17.20 – 17.35 Én sigtelse for kørsel i påvirket tilstand

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Klokken 13.41-19.45 ATK 1747 57 80 km/t 109 km/t Et klip
Korsør Storebæltsbroerne Søndag kl. 07.50 – 13.45 ATK 5624 526 110 km/t 162 km/t 12 klip
Slagelse Slagelse Landevej Lørdag kl. 08.02 – 13.50 ATK 1507 73 80 km/t 119 km/t Fire klip
Slagelse Vestmotorvejen Fredag kl. 05.45 – 11.54 ATK – bestilt færdselskontrol 5359 281 50 km/t 93 km/t 24 klip, 21 betingede frakendelser