Et kunstprojekt fra Søndermarksskolen blandede sig i de talrige arrangementer i kulturnatten.  Man kunne finde det på den øvre etage i Vestsjællandscentret. Eleverne havde lavet tableauer med billeder og møbler.

Det viser sig, at det er billedkunstlærer Sussanne Stege, som har lavet det indledende arbejde med undervisningen om Guldalderen.  Projektet vil efter kulturnatten blive udstillet i Søndermarksskolens bibliotek.

Man kunne straks se guldhornene, og der var gjort en del ud af farvelægningen og de figurer, der afspejlede kunstopfattelsen i 1800-tallet. Eleverne havde fernisering hen på aftenen. Det har været rart at se en så ungdommelig indsats sammen med de solide, gamle underholdende indslag.

Hvis du ikke nåede forbi, så kommer udstillingen også med i Det røde tårn i foråret 2018.

Kulturnattens skoleprojekt, Sct. Michaels Nat 2017. Foto: Jette
Søndermarksskolens bidrag til kulturnatten Slagelse 2017. Foto: Jette