Restaurant Bedstes Hus tager imod en større gruppe gæster i ugedagene onsdag til søndag, således er Mortens Aften reddet for mange lokale kendere den 10.november.

Siden 2016 har Erik og Lene Christensen taget imod sommeren igennem, og har man først været der en gang, så vil man gerne tilbage igen.

Der er stemningsfuldt med pejs, gode hjørner og blomster, og jeg får straks øje på fadølsanlægget med Hancock øl, ligesom der står et par julebryg klar ved disken. Det er Julefnug fra Thisted Bryggeri og Julebryg fra Refsvindinge på Fyn. Nu ved vi, at den gode smag er i højsædet.

Der bydes på frokostplatte med små lune retter, der er til aftensmad ribbenssteg med tilbehør og en række andre klassiske middagsretter, som får sulten til at forsvinde og humøret til at stige. Her kommer også folk til møder og selskaber, eller familien bliver kaldt sammen.

Erik har travlt med at stege ænder, men jeg får at vide, at der er åbent indtil 10.december 2017, hvorefter vinteren bruges til at ordne stedet lidt, puste ud og få inspiration til forårets åbning 24.marts 2018.

Stillinge Strand.
Den hyggelige restaurant Bedstes Hus er klar til gæster. Foto: Jette
Bedstes Hus er en restaurant på Drøsselbjergvej ved Stillinge Strand. Foto: Jette
Bedstes Hus har 5 slags specialøl i baren, hertil kommer vine og spiritus. Foto: Jette