Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet Nov 20, 2017 til Nov 28, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ved en rutinekontrol standsede politiet mandag  klokken 21.40 en 28-årig mand fra Slagelse på Slagelsevej i Sorø. En narkometertest gav udslag for cannabis, og den 28-årige blev derfor  anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Politibetjentene  fandt 18,96 gram hash på den 28-årige, og han blev derfor også sigtet  for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Med i bilen var også  en 26-årig mand fra Slagelse, og da der blev fundet yderligere 33,86  gram pot i bilen, blev han sammen med føreren  også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

HÆNDELSER
I Vestsjællandscenteret i Slagelse
havde en forretning lørdag omkring klokken 15.45 besøg af to mænd. Den ene afledte personalets opmærksomhed, så den anden havde lejlighed til at dykke ned i kasseapparatet og tømme det for en håndfuld pengesedler.

SLAGELSE: Kvinde overfaldet mens hun sov
En  62-årig kvinde blev torsdag morgen omkring klokken 8 overfaldet, mens  hun lå og sov. Overfaldet skete på Holbækvej i Slagelse. En bekendt af  kvinden – en 32 årig mand  fra Slagelse – blev anholdt af politiet klokken 10.28 og sigtet for  overfaldet. Der var angiveligt tale om en uoverensstemmelse om et  pengebeløb. Kvinden fik en flænge under højre øje. Den 32-årige blev  taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev  afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 12.41.

SLAGELSE: Bulder og fyrværkeri på Pantholm
Torsdag  aften fra klokken 20.og frem til midnat fik politiet flere  henvendelser fra borgere om fyrværkeri og kanonslag i området omkring Pantholm i Slagelse. Anmeldelsen lød på høje  brag og stor knaldeffekt, og at det i øvrigt også er foregået over  flere aftener. Flere borgere havde gode tip til politiet blandt andet om opbevaringen af fyrværkeriet, og derfor er politiet allerede nu i gang  med at sikre, at der igen kan blive fred og ro  om aftenen i området. Der er løbende samtaler med uro-elementer i  området, og noget tyder på, at det kan blive nødvendigt med fornyede  samtaler.

KORSØR: Narkohund fandt hash
Politiet har i en periode haft mistanke til, at der måske var gemt euforiserende stoffer i et område ved Motalavej i Korsør. Det viste sig at være rigtigt. For i går aftes fandt en af politiets narkohunde over 200 gram hash, som var gemt i et buskads.

SKÆLSKØR: Straks dom til 34-årig mand
Tirsdag ransagede politiet en adresse i Skælskør. Her fandt betjentene ca. et kilo hash og 1,7 kilo amfetamin. En 34-årig mand blev anholdt og sigtet for salg af narko. Den 34-årige blev i går fremstillet i grundlovsforhør, hvor han fik en såkaldt straks dom på tre et halvt års ubetinget fængsel.

SLAGELSE: To sigtet for forsøg på indbrud
I går klokken 22.35 fik politiet en anmeldelse om at to mænd var blevet set smadre en rude i en indgangsdør på Priorgade i Slagelse, men var stukket af, da de så anmelderen. En hundepatrulje og en almindelig politipatrulje var i nærheden, og der gik ikke længe før en politihund havde sniffet sig frem til gerningsmændene, der gemte sig ikke lang derfra. Det drejer sig om to 22-årige mænd uden fast bopæl. De blev begge anholdt og sigtet for forsøg på indbrud.

SLAGELSE: Politiet på patrulje

Mandag  midt på eftermiddagen var en patrulje på Motalavej i Slagelse.  De var  der for at sikre god ro og orden, og der var stort set intet at bemærke.  En enkelt 19-årig dreng fra lokalområdet fik to tilkendegivelser, da  han tidligere både har kørt knallert  uden hjelm og har råbt ukvemsord efter andre patruljer.

SLAGELSE: Råbte efter betjente
Mandag aften fik politiet flere anmeldelser om, at  der blev affyret fyrværkeri på Byskov Alle i Slagelse. Da politiet ankom  til stedet, stak flere personer i løb, men to blev indhentet. Den ene –  en 19-årig mand fra Slagelse – var noget ophidset ved synet af politibetjentene og råbte flere skældsord efter  dem. Han blev derfor anholdt klokken 19.15 og sigtet for overtrædelse af  ordensbekendtgørelsen. Efter en kort afhøring blev den 19-årige løsladt  igen. Imidlertid fik politiet igen klokken  21.23 anmeldelse om, at en gruppe personer smed kanonslag samme sted,  men det lykkedes ikke for politiet at få kontakt til gruppen.

 

KORSØR: Stjal mobiltelefon fra lomme
En 85-årig mand fik fredag klokken 12.30 stjålet sin mobiltelefon på Havnegade i Korsør. Manden var netop steget ud af en bil, og den 60-årige kvinde, der var chauffør i bilen, var ved at parkere. Men en anden kvinde smed en pose ind under bilen, som derfor standsede. Den 85-årige mand ville hjælpe kvinden med at samle posen op, men i forvirringen fik kvinden listet mandens mobiltelefon op af hans lomme. Kvinden forlod derefter stedet i al hast. Hun beskrives som: En ikke-etnisk dansker på 50-60 år. Cirka 165-170 centimeter og kraftigt bygget. Hun havde langt brunt hår og talte dansk med accent. Hun var iklædt mørk frakke og sorte støvler. Hun bar på nogle kalendere, som hun angiveligt gik rundt for at sælge.

SLAGELSE: Sigtet for narkokørsel efter færdselsuheld
Politiet fik fredag klokken 15.06 en anmeldelse om et færdselsuheld, der var sket i krydset mellem Fladholtevej og Esholtevej uden for Slagelse. En 26-årig mand fra Slagelse, som kom kørende ad Esholtevej overholdt ikke den ubetingede vigepligt i vejkrydset og torpederede en anden bil med en 39-årig mand fra Slagelse ved rattet. Det viste sig, at den 26-årige ikke havde noget kørekort, og at hans bil ikke var forsikret. Han blev kørt til kontrol på sygehuset i Slagelse, hvor politiet foretog en narkometertest. Den gav udslag for amfetamin, og den 26-årige blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel i .

SLAGELSE: To tricktyverier 
En 84-årig kvinde fik fredag klokken 12.03 stjålet sin pung, og hendes kreditkort blev efterfølgende misbrugt. Hun fortalte politiet, at hun havde opholdt sig på Rådhuspladsen i Slagelse, da fem unge mænd af anden etnisk herkomst gik ved siden af hende og skubbede til hinanden, og de havde også skubbet til hende. Hun mistænker, at de på den måde har fået listet hendes pung fra hende. Lørdag gik det ud over en 87-årig kvinde, der blev opsøgt på hendes adresse i Slagelse. En mand stod med en masse mønter og bad hende hjælpe med at veksle dem. Da han var færdig med at svindle hende, havde han afleveret mønterne i hendes pung og selv taget et større kontantbeløb i sedler fra kvindens pung. Han bliver beskrevet som ikke etnisk dansk og cirka 45-50 år, 170-175 centimeter. Almindeligt bygget, brunt kort hår og talte dansk med accent. Han bar en mørkeblå jakke og et par mørke bukser.

SLAGELSE: Genstridig mand i tog anholdt
Politiet fik søndag klokken 14.47 en opringning fra togpersonalet på et tog fra København mod Odense om at der var en noget genstridig ung mand i toget, som tilsyneladende ikke havde billet og ikke ville svare på noget som helst. I Slagelse ventede to politibetjente på perronen, og her fik de fat i den unge mand, som kaldte betjentene temmelig mange temmelig grimme ting. Samtidig ville han ikke oplyse, hvem han var. Derfor blev han anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand og efter retsplejeloven, fordi han nægtede at opgive sit navn.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Valbyvej Hus Mandag klokken 8-19 PH-lamper, en lædertaske, tre armbåndsure og to kasser vin
Korsør Engvej Lejlighed Fredag klokken 17.48 Intet stjålet
Skælskør Birkevej Hus Fredag klokken 16.15 – lørdag klokken 3.10 Fladskærme og herreure
Slagelse Klarinetvej Hus Onsdag kl. 19 – 21.45 To bærbare PC’ere, smykker, kontanter
Rude Holsteinborgvej Landejendom Torsdag kl. 10 – fredag kl. 14 Lampe
Slagelse Baldersvej Rækkehus Søndag kl. 14 – Mandag kl. 00.18 Ipad, Macbook, ur, solbriller, smykker, kontanter
Slagelse Holbergsgade Hus Fredag kl. 15.30 – lørdag kl. 17<  /td> Smykker, kontanter, valuta i euro, bilnøgle og nøgler til hus
Slagelse Højåsen,Skælskør Hus Lørdag kl. 02.45 Vides endnu ikke
Slagelse Klosterbanken Hus Fredag kl. 05.15 – 21.40 Kontanter og smykker
Slagelse Pantholm Hus Lørdag kl. 16.30 – 20.50 Guldarmbånd
Slagelse Pantholm Hus Lørdag kl. 10 – 21.50 Guldur

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Slagelse Landevej Fredag klokken 6.14 – 11.46 ATK 1.567 30 80 km/t 141 km/t 2 klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Klokken 9.51-14.15 ATK 2572 169 110 km/t 149 km/t To klip
Slagelse Skælskørvej Onsdag kl. 7.35 – 13.45 ATK 935 125 50 km/t 97 km/t 14 klip og en betinget frakendelse
Slagelse Kalundborgvej Klokken 14.02-19.42 ATK – bestilt færdselskontrol 2507 27 60 km/t 98 km/t Fire klip
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Klokken 13.38-19.38 ATK 1877 42 80 km/t 116 km/t To klip
Korsør S
torebæltsbroerne
Fredag kl. 13.45 – 19.43 ATK 9075 640 110 km/t 166 km/t 12 klip, en ubetinget frakendelse