Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet Dec 04, 2017 til Dec 12, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
Igen i denne weekend har politiets særlige indsats for Tryg Julefrokost været på gaden. Politifolk har patruljeret i både Slagelse, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland Kommuner, og alle steder var der glade mennesker i julestemning. Også den kommende weekend vil politiet være til stede rundt omkring i julemiljøet.

En 28-årig mand fra Rude blev torsdag klokken 22.00 standset på Jernbanevej i Skælskør. En test viste, at han var påvirket af kokain, og han var også i besiddelse af en mindre mængde hash. Han havde heller ikke sit kørekort med, og bilen havde en hel del mangler og blev derfor indkaldt til kontrolsyn ved samme lejlighed. Den unge mand blev anholdt og sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, ligesom han blev sigtet for besiddelse og for at køre uden gyldigt førerbevis.

HÆNDELSER
KORSØR: Tilbageholdt tyveknægt
Søndag klokken 1.55 så en borger, der bor på Revvej i Korsør, at der kom et skær fra en lommelygte ude fra et haveskur. Den pågældende undersøgte sagen og sammen med et familiemedlem fandt de frem til en ung mand, som i det samme kom ud fra en andenhave. Det var en 19-årig mand fra Boeslunde, som havde en trillebør stående ved siden af fyldt op med elværktøj. Den 19-årige blev tilbageholdt, indtil politiet kort efter ankom til stedet. Herefter blev den 19-årige anholdt og sigtet for tyveri – det viste sig, at værktøjet stammede fra en varebil, der holdt parkeret i nærheden. Den 19-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 5.32.

SLAGELSE: Havde hash på værelset
Da en af politiets patruljer natten til søndag var på et hotel på Idagårdsvej i Slagelse i anden anledning, hørte politibetjentene, at der var gæster på hotellet, der muligvis havde stoffer. Et besøg på de pågældende gæsters værelse afslørede en pose med 12,26 gram hash, og en 26-årig kvinde fra Frederikssund blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SKÆLSKØR: Kokain, hash og diverse fejl og mangler En 28-årig mand fra Rude blev torsdag klokken 22.00 standset på Jernbanevej i Skælskør. En test viste, at han var påvirket af kokain, og han var også i besiddelse af en mindre mængde hash. Han havde heller ikke sit kørekort med, og bilen havde en hel del mangler og blev derfor indkaldt til kontrolsyn ved samme lejlighed. Den unge mand blev anholdt og sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, ligesom han blev sigtet for besiddelse og for at køre uden gyldigt førerbevis.

SLAGELSE: Butikskunder snuppede kontanter fra lagerrum
Politiet fik tirsdag klokken 14.23 en anmeldelse fra Løvegade i Slagelse. Her var en butik blevet udsat for en slags tricktyveri. Fire personer var kommet ind i butikken, og de to af dem lod, som om de ville købe noget. Imens gik de to andre ind i et lagerrum og tog et større beløb i kontanter. Herefter forlod de alle fire butikken.

SLAGELSE: Røveri med kniv
På Valbyvej i Slagelse blev der tirsdag klokken 18.53 begået røveri. En mand kom ind i en butik på adressen, og han sagde kort: “Jeg skal have pengene”. Derefter sprang han selv over disken, åbnede kasseapparatet og en betragtelig mængde kontanter i sedler. Manden havde en kniv med et blad på omkring 12 centimeter, og han beskrives i øvrigt som følger: 20-30 år, 175 centimeter høj, almindelig af bygning og iført mørkeblåt eller sort regntøj, hvor hætten var snøret sammen, så kun øjnene kunne ses. Da en patrulje kom til stedet, fik gode vidneudsagn hurtigt patruljen på sporet af en lokal mand på 21 år. Ham leder politiet nu efter.

SLAGELSE: Butikskunder snuppede kontanter fra lagerrum
Politiet fik tirsdag klokken 14.23 en anmeldelse fra Løvegade i Slagelse. Her var en butik blevet udsat for en slags tricktyveri. Fire personer var kommet ind i butikken, og de to af dem lod, som om de ville købe noget. Imens gik de to andre ind i et lagerrum og tog et større beløb i kontanter. Herefter forlod de alle fire butikken.

KORSØR: Fem betingede frakendelser
Søndag mellem klokke 8.15 og 13.40 målte politiets færdselsafdeling farten på Storebæltsbroerne. Her må man normalt køre 110 km/t, hvilket, man skulle tro, er fart nok til at komme over broen. Men det var der faktisk temmelig mange, der ikke synes. Hele 697 bilister kørte for hurtigt. 17 af dem står til et klip i kørekortet, og fem havde så tung en speederfod, at de står til en betinget frakendelse. Den hurtigste blev målt til 186 km/t, hvilket er både uansvarligt, farligt og dumdristigt.

SLAGELSE: Stjålet bil endte i færdselsuheld
En mand fra Venslev Enghavevej i Rude fik en overraskelse lørdag kl. 11.46, da hans bil forsvandt fra indkørslen, da han skulle til at skifte til vinterdæk. Nøglerne sad i bilen, og da han vendte ryggen til, sprang to personer ind i bilen og kørte væk fra stedet. Manden fik hurtigt startet sin anden bil og kørte efter tyvene. I bilen kontaktede han politiet. Tyvene kørte ad Sandved videre mod Sorø, hvor politiet stødte til. Bilen blev standset med stopsticks, så den punkterede, fortsatte ind i et skilt og videre ud i et kryds, hvor den ramte en anden bil. Ingen kom til skade, men de to personer i bilen – en 17-årig mand fra Nyrup og en 16-årig pige fra Stokkemarke – blev anholdt og sigtet for brugstyveri. Manden blev senere overført til Midt- og Vestsjællands Politi, hvor han var eftersøgt for en voldssag.

SLAGELSE: Ballade ved fest på Pantholm
Klokken 23.40 fredag aften fik politiet en anmeldelse om, at der var opstået uenigheder ved en fest på Pantholm. En flok af lokale unge var ankommet, selv om de ikke var inviteret til festen, og der var opstået uenigheder og tumult, hvorfor patruljen blev tilkaldt. Her var særligt en – en lokal 19-årig – stadig ophidset, og da han blev ved at råbe, gøre sig ud til bens og provokere, endte det med, han blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Han blev kørt til Slagelse politigård, hvor han blev afhørt og løsladt klokken 0.35.

SLAGELSE: To mænd, et toilet og kokain
En politipatrulje i nattelivet i Slagelse blev lørdag morgen klokken 3.38 opmærksomme på, at der var flere personer forsamlede på et offentligt toilet på Nytorv. Udefra hørte patruljen, hvordan der blev sniffet på toilettet, og hvordan der blev sagt: “Vi tager fire streger”. Patruljen bankede på døren, og da der blev åbnet, viste det sig ganske rigtigt, at der var to mænd på toilettet. De var begge påvirkede af narkotika, og den ene af dem havde endda en pose med mere kokain. Manden med kokainen – som viste sig at være en 19-årig mand fra Sorø – blev anholdt og sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Dalmose Hyllestedvej, Hyllested Landejendom Mandag klokken 7.45-12.45 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Kalundborgvej Hus Onsdag klokken 4.15 – mandag klokken 13.05 Boremaskine af mærket DeWalt, Yonex taske med badmintonketcher og en frakke af mærket Sand
Korsør Halsebyvej Hus Tirsdag klokken 5.00 – 17.00
Slagelse Slotsalleen Hus Lørdag klokken 19.00 – mandag klokken 7.30 Intet stjålet
Boeslunde Korsør Landevej Landejendom Mandag kl. 12.23 El-scooter
Korsør Algade Lejlighed Fredag kl. 12 – mandag kl. 7 Ikke opgjort endnu
Slagelse Klostergade Hus Mandag kl. 16.30 – 1
8.35
Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Jyllandsvej Hus Mandag kl. 19.24 Smykker
Slagelse Sct. Jørgensgade Hus Mandag kl. 17 – 21.50 Ur, husnøgle, kontanter
Dalmose Lærkevej Hus Torsdag klokken 6.30-23.59 17″ tv af mærket Samsung og en iPhone X
Korsør Musholmvej Hus I ugen op til fredag klokken 13.45 Smykker
Skælskør Nysøgård Hus Torsdag klokken 17 – fredag klokken 11.10 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Bekkasinvej Hus Fredag klokke 16 – søndag klokken 19.30 Kontanter, ure og en chokoladejulekalender
Slagelse Belgiensvej Hus Torsdag klokken 5.30 – lørdag klokken 11.30 Ikke umiddelbart stjålet noget
Ellemosevej, Fårdrup Hus Fredag klokken 16.30-21 En sort Audi Q7 med registreringsnummer AC36473
Slagelse Frankrigsvej Hus Tirsdag klokken 8 – søndag klokken 10 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Hjorthøjvej Hus Søndag klokken 12-20.20 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Holbergsgade Hus Søndag klokken 18.46 Smykker og en iPhone 5
Slagelse Holbergsgade Hus Søndag klokken 14.50-19 Smykker, MacBook og Georg Jensen lysestager
Slagelse Jonsgården Hus Lørdag klokken 15.30-22 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Jonshaven Hus Lørdag klokken 13.30-23.45 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Kildev�
�nget
Hus Fredag klokken 17 – lørdag klokken 1.30 Lommeur af guld, sølvskeer og -gafler og en guldring
Slagelse Krudthusvej Hus Fredag klokken 17 – lørdag klokken 10.15 Smykker, kontanter og gaver
Slagelse Lindevej Hus Fredag klokken 15 – lørdag klokken 10 Smykker
Slagelse Neptunvej Hus Lørdag klokken 19.30 – søndag klokken 6.30 Kontanter
Slagelse Nørreås Hus Lørdag klokken 15 – søndag klokken 13.50 Seks armbåndsure
Slagelse Pilagervej Hus Fredag klokken 13.15 – lørdag klokken 18.40 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Slagelse Sct. Jørgensgade Hus Fredag klokken 16-20 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Spanielsvej Hus Fredag klokken 16 – lørdag klokken 11.30 Hilfiger ur, iPhone 6, parfumer og smykker
Slagelse Teglværksvej Hus Søndag klokken 22 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Teglværksvej Hus Søndag klokken 22 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Valmuevej Hus Fredag klokken 18.10-21.40 Julegaver, bærbar pc af mærket Acer, to omega armbåndsuire, smykker og kontanter

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Dalmose Fredag kl. 1 – 2.30 Ved en spirituskontrol blev 10 bilister standset og kontrolleret. Ingen var påvirket af alkohol
Dalmose Hovedgaden Klokken 1-2.30 10 køretøjer blev standset og kontrolleret: Ingen sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Mandag klokken 5.53-11.41 ATK 1809 38 80 km/t 109 km/t Et klip
Slagelse Omfartsvejen Fredag kl. 13.51 – 19.31 ATK 1586 91 70 km/t 106 km/t Fem klip
Slagelse Omfartsvejen Klokken 5.49-11.37 ATK 1440 55 70 km/t 107 km/t Et klip
Slagelse Slagelse Landevej Onsdag klokken 8.15 – 13.31 ATK 1.282 26 80 km/t 104 km/t
Korsør Vestmotorvejen Lørdag kl. 8.04 – 13.30 ATK 5807 545 110 km/t 153 km/t 5 klip
Korsør Storebæltsbroerne Søndag kl. 8.15 – 13.40 ATK</ td> 4674 697 110 km/t 186 km/t 17 klip, 5 betingede frakendelser