I januar ser endnu en Kandis-plade dagens lys, når ’Kandis 18’ udkommer. Fredag den 6. april står det populære danseband igen på scenen i Sørbyhallen med den nye plade i bagagen, når det er tid til den traditionsrige Forårsfest med Kandis.

”Det er mere end 20 år i træk, vi har haft besøg af Kandis i Sørbyhallen – og publikum er stadig vilde med dem,” fortæller René Sørensen, der er formand for SIF-Venner og Sørby Marked som står bag forårsfesten, og fortsætter:
”Billetsalget suser igen i år afsted. Vi har allerede flere udsolgte borde og er på højde med salget fra sidste år, hvor vi fik udsolgt af de 620 billetter rekord-tidligt.”

Kendte navne og hit
På den nye plade sender Kandis blandt andet en hilsen til sommerens helt store hit ”Despacito”. Derudover byder ’Kandis 18’ på den velkendte blanding af schlager-sounden, country-sounden og den traditionelle og populære Kandis-sound, der har sikret bandets sin store popularitet.
Størstedelen af musikken er skrevet af frontmand og forsanger Johnny Hansen, mens teksterne blandt andre er leveret af kendte navne som Keld Heick, Jørgen de Mylius og Lonnie Kjer.
”Aftenen i Sørbyhallen byder naturligvis på flere af de nye numre, men Kandis kender også formlen for fest, derfor er publikum garanteret alle de velkendte hits og covernumre,” lover formanden for SIF-Venner.

På vej mod skarpt hjørne
I 2018 kører Kandis på 29. år og det er tæt på lige så mange gange, bandet har spillet i Sørby til henholdsvis forårsfesten og på Sørby Marked.
”De turnerer fortsat under mottoet: ”Festen uden ende”, og det forventer vi bestemt også, at de gør i Sørbyhallen den første fredag i april,” slutter René Sørensen.
Forårsfesten med Kandis i Sørbyhallen foregår fredag den 6. april kl. 18.00-01.00, mens dørene åbnes kl. 16.30. Billetterne kan købes på Sørby Markeds hjemmeside www.sorbymarked.dk og i Sørbyhallen søndag den 14. januar kl. 17.30-19.00 i forbindelse med banko.

For yderligere kommentarer kontakt formanden for SIF-Venner, René Sørensen, på tlf. 42 64 60 19 eller formanden for musikudvalget, Martin W. Hansen, på tlf. 21 51 57 81.