Kunne du tænke dig at være med i et projektteam, så er stillingen måske noget for dig.

Projekten er en lille enhed, som både laver bo-træning med nogle relativ selvstændige unge mennesker, men som også står for at skabe samvær, fællesskaber og aktiviteter for alle afdelingerne, altså også for nogle unge mennesker med relativt lavt funktionsniveau.

Du skal kunne rumme, at man som projektpædagog både forestår planlagte aktiviteter samt hjælper andre afdelinger med diverse bo-træningsopgaver. De har dagligt samarbejde alle afdelingerne.
Alle unge bor her via § 85, der omfatter tilbuddet om støtte i egen bolig. Deres målgruppe er hovedsageligt unge mennesker ca 18-35 år med autismespektrumforstyrrelser ASF , Aspergers Syndrom, ADHD, OCD, Angst, udviklingshæmning og tilsvarende problematikker.

Ansøgningsfrist senest mandag d. 19/02-2018 kl. 13.00.

Kontakt leder Jürgen Nagel på 27 25 08 06 for at aftale nærmere eller hvis du har spørgsmål til Netværket eller stillingen. Du kan komme forbi til rundvisning torsdag, den 15/2-2018 kl. 10.00 ring venligst inden og lav en aftale .

Ansættelsessamtalerne vil foregå mandag d. 26/02-2018 og ansættelsen er senest den 01. april 2018.

Læs hele jobopslaget her.