Både Slagelses Damer, Herrer Liga og 1. div. spiller i morgen til det store Final4 stævne i Slagelse hallen.

Der er lagt op til en dag med mange spændene kampe. Slagelse Hockeyklub har endnu engang forsøgt at gøre dagen til en fest dag med mange gode tiltag i løbet af dagen. Specielt de 3 finaler.

Tidligere har Slagelse hallen nærmest kogt over til senest finalen d. 5. marts 2016 hvor Slagelses herrer vandt 6-3 over lokalrivalerne fra Sørbymagle IF. Samme dag vandt Slagelses damer 6-4 over Hockeyklubben Odin fra Odense.

På officials siden er der gjort stort tiltag på Slagelse Hockeyklubs begivenhed, ved at promovere alle dommere, junges osv. Der er fra Dansk Hockey Unions side indhentet to hollandske dommere for at sikre at det danske mesterskab bliver afgjort på bedste vis.

Læs mere her.