I dag fylder Regitze Tasker hele 2 år og det fejres med mange skønne og gode tilbud.

Udover det mange lækre fødselsdagstilbud, så møder du også en meget smilende, glad og stolt indehaver. Jeannette har fra morgenstunden haft travlt med de mange kunder, som både har kigget forbi med søde gaver og dem som lige skulle finde sig en ny fed taske. ‘Det har allerede været en rigtig dejlig og travl dag’, siger fødselaren.

Har du allerede en smart taske, så går du alligevel ikke helt forgæves, da der også fedt tøj, som har det helt rigtige snit af forår. Derudover er der også ‘Ugens taske’ tilbud, som er et løbende tilbud.

Til sidst, så vil marts være fyldt med løbende fødselsdagstilbud, så følg med på hendes facebook eller kig forbi butikken på Nytorv 9D allerede i dag.

Dit Slagelse var hurtigt forbi og sige tillykke. Se billederne her.