Tirsdag den 17. april giver kultursociolog Emilia van Hauen sit bud på, hvordan fremtiden mon tegner sig for os mennesker til ’Mærk Mennesket – Relationer og fællesskaber i det digitale samfund’ på Slagelse Bibliotek & Borgerservice.

PR-foto

Mennesker mod maskiner. Det lyder som noget fra et skræmmende science-fiction univers fjernt fra vores helt almindelige dagligdag. Men når vi kigger os omkring, er det svært at ignorere den stigende digitale indflydelse i samfundet.

Kultursociolog, forfatter og strategisk rådgiver Emilia van Hauen beskæftiger sig blandt andet med den digitale udviklings betydning for os mennesker, og den 17. april sætter hun fokus på de menneskelige relation i en digital verden til ’Mærk Mennesket – Relationer og fællesskaber i det digitale samfund’ på Slagelse Bibliotek & Borgerservice.

Hun stiller spørgsmålene; Hvad vil det sige at være menneske, og hvad skal vi satse på nu og i fremtiden? Hvor adskiller det menneskelige sig fra det digitale, og hvordan kan de to modsætninger bruge hinanden? Hvordan sikrer vi meningsfulde og lykkelige liv på trods af den stigende digitalisering? Afslutningsvis inviterer hun til debat om fremtidens menneske.

Emilia Van Hauen er specialist indenfor moderne livsformer og tendenser i samfundet, især med fokus på det moderne menneskes vilkår, værdier og adfærd. Hun er en ofte brugt kommentator i medier som Jyllandsposten, Børsen og Femina og har udgivet seks bøger.

Praktisk Info
Mærk Mennesket – Relationer og fællesskaber i det digitale samfund
Tirsdag den 17. april 19 – 21
Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 14
50 kroner inklusiv kaffe og the
Køb billet via slagelsbib.dk