Søger du en fiks femarmet lysestage, sjove kopper, et vintage metalskilt eller en frodig grøn plante, der kan tåle at stå i et mørkt rum? Så skal du tage turen til Gryderupvej, hvor Butik Stella bugner med mange specielle ting til hjemmet og haven.

Det er stedet at finde den unikke værtindegave samt firmagaver og fødselsdagsgaver til alle aldersgrupper, og ikke nok med det, du får et varmt og indbydende smil fra butiksejeren, Judith Stella Winther Olsen, der brænder for boligindretning og har specialiseret sig i at plukke lige præcis de ting, der rammer ned i tidens tendenser.

Trænger du til en lille pause undervejs, så kan du også få en kop kaffe eller te – og en lille hyggelige sludder med Judith.

Der er også mulighed for at booke jer ind på en veninde-aften i butikken, hvor der serveres lidt godt til ganen samt 10 % til dig og dine veninder. Der er plads til maks deltagere.

Det var hvad Dit Slagelse’s fotograf gjorde, da hun var forbi butikken forleden dag. Se bare stemningsbillederne her og er du fristet, så følg med på Butik Stella’s facebookside lige her. Du kan også ‘nøjes’ med at besøge hjemmesiden her. Der er uden tvivl en masse, der kan friste.