Skælskør Badminton Klub har netop afholdt klubmesterskaber og i den forbindelse blev var der ved afslutningsarrangementet d. 31. maj og anledning til at hædre medaljetagere og prismodtagere. Det oplyses i en pressemeddelse.

I forbindelse med mesterskaberne havde klubben også besøg af Sparekassen Sjælland, som der er indgået Partnerskabsaftale med i forhold til Talentudviklingen. Sparekassen var repræsenteret af Pia Kimer Jacobsen, der havde to checks med til to af klubbens talentfulde spillere.

Klubmestre:
SBK double: Jeppe Thun Jørgensen og Ida Værnstrøm
SBK damesingle: Kaya Christiansen

SBK herresingle: Jacob Hovmand
SBK Talent Bobler single: Anton Steen Hansen
SBK Talent single: Victor Popp Henriksen

Priser:
SBK vandrepokal: Victor Popp Henriksen
Sparekassen Sjælland Partnerskabspris (ungdom): Anton Steen Hansen
Sparekassen Sjælland Partnerskabspris (senior): Tobias Rønbøg
SBK Talent udviklingspris: Anders Rasmussen
SBK Talent Bobler udviklingspris: Casper Danielsen
SBK ungdom udviklingspris: Josefine Broeng
SBK fighterpris: Camilla Søgaard
SBK præstationspris: Mikkel Christoffer Hansen
SBK-ånd pris: Klara Parbst Jespersen

Tak til alle deltagere og tillykke til alle medalje- og prismodtagere. Der har været en super stemning i hallen og det lover godt for sommertræningen, som vi nu tager hul på. Et ekstra stort tak til de frivillige forældre der støttede op omkring arrangementet – uden jeres indsats var sådanne arrangementer ikke mulige!