Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet Juli 03, 2018 til Juli 11, 2018.

Bemærk at det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER Det betaler sig ikke at sælge stoffer. Det må en 31-årig mand fra Slagelse sande, efter at han torsdag var i kontakt med retsvæsenet. Efter et tip foretog politiet torsdag formiddag en ransagning hos den 31-årige mand i en lejlighed i Slagelse, og her fandt betjentene 2,9 kg amfetamin. Derfor blev den 31-årige anholdt og sigtet for salg af stoffer. Han blev torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør, og her gjorde retten kort proces: Den 31-årige blev idømt en ubetinget fængselsstraf på fem år, og han blev overført til afsoning med det samme.

Tirsdag klokken 8.40 fik politiet en anmeldelse fra en discountbutik på Østre Allé i Slagelse. To vandmeloner og en ananas var blevet stjålet fra en udstilling. Gerningsmanden gik fra butikken og mod en adresse på Holbækvej. Her traf en patrulje manden, som viste sig at være 33 år og fra Slagelse, godt en time senere, og han erkendte straks at have stjålet frugten fra butikken. Han forklarede, at han ingen penge havde, men at han havde haft lyst til frugt og derfor havde taget melonerne og en ananas. Han fortalte også, at han allerede havde spist frugten. Manden fik en bøde for tyveriet og havde formentlig ikke længere lyst til frugt.

HÆNDELSER 
DALMOSE: Sigtet for at overtræde afbrændingsforbud. 
Lørdag klokken 16.40 fik politiet en anmeldelse om, at der var gang i et bål på en adresse lidt uden for Dalmose. Det var en 43-årig mand, der brændte haveaffald af, og det er i strid med det afbrændingsforbud, der blev indført den 4. juli. Bålet blev slukket, og den 43-årige blev sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen. Han står til at modtage en bøde på 5.000 kroner for overtrædelsen.

KORSØR: Stribevis af overtrædelser
Fra 16.00 til 19.00 fredag blev der gennemført en større færdselskontrol i SUB-området i Korsør. Desværre var der en hel del forseelser og overtrædelser, som måtte noteres. Der var blandt andet en 18-årig mand fra Korsør, der kørte en pocketbike uden kørekort, uden forsikring og uden registrering – men mens han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev sigtet for hele molevitten. To bilister brugte ikke sele, én havde konstruktivt ændret sin knallert, mens én intet kørekort havde, og en anden ikke havde kortet med sig. En enkelt havde ikke lys på bilen, og så var der to, der talte i mobil, mens de kørte. Der var i alt 13 sager.

SLAGELSE: Forsøgte at smadre rude – sigtet for hærværk
En 19-årig mand fra Slagelse blev søndag klokken 21.25 anholdt og sigtet for hærværk. Det skete, efter at politiet havde fået en anmeldelse om, at den 19-årige havde forsøgt at smadre en rude i en ejendom på Frederikshøjvej i Slagelse. Den 19-årige blev kort afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 21.57.

SLAGELSE: Mand anholdt efter færdselsuheld
To biler stødte sammen fredag klokken 22.56 i Slagelse. De kom kørende ved Rosenkildevej og Østerbro, da den ene bil ramte den anden, så den røg over mod et hus, hvor den til sidst holdt stille. De involverede var en 52-årig kvinde fra Svebølle og en 18-årig mand fra Havnsø ved Føllenslev. En alkometertest viste, at den 18-årige havde en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt klokken 0.14.

SLAGELSE: Euforiserende stoffer i baggården
Natten til lørdag klokken 2.47 mødte en patrulje fire unge mænd i en baggård ved Fisketorvet i Slagelse. På en skraldespand lå en mobiltelefon med hvidt pulver på. Den ene – en 21-årig mand fra Sorø – indrømmede, at det var hans pulver på telefonen, og det viste sig også, at han havde en pølsemandspose med mere pulver. Han fortalte, det var kokain, og den samlede mængde blev senere vejet. Der var 0,57 gram. Den 21-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Færdselskontrol
I alt 32 køretøjer blev kontrolleret, da der fredag mellem 19.00 og 21.15 var fokus på færdsel i SUB-området i Slagelse. Der var flere forseelser, og blandt andet manglede én forsikring, mens en anden blev noteret for forkert lygteføring. Én kørte uden sele, og en anden talte i mobil under kørslen. Der var også en sag vedrørende fejl og mangler, ligesom en enkelt knallert blev noteret.

SLAGELSE: Havde hash og kokain
Politiet tjekkede søndag klokken 4.10 to mænd i en bil på en p-plads i Bredahlsgade i Slagelse. Den ene – en 20-årig mand fra Slagelse – havde fire gram hash og 1,6 gram hashmix på sig, og der blev fundet yderligere 20,8 gram kokain og en pose med 54 gram hash bag bilen. Den 20-årige blev sigtet for salg af euforiserende stoffer.

DALMOSE: Knallertræs
Onsdag klokken 18.31 fik politiet en anmeldelse om, at der var nogle unge fyre, der kørte knallertræs i Dalmose. Politiet kørte til stedet, hvor betjentene fik kontakt til en 17-årig fyr, som godt nok kørte på knallert, men ikke en, der var ulovlig. Der blev også truffet en 44-årig mand, som viste sig at være eftersøgt af fogedretten. Han blev anholdt og har tilbragt natten i politiets detention, inden han torsdag bliver overleveret til retten.

SLAGELSE: Urimelige forhold i restaurationsbranchen
Torsdag klokken 0.51 fik politiet en anmeldelse fra en borger, der havde været på værtshus i Slagelse. For det første mente han, at personalet var beruset, men hvad værre var, så var øllet varmt! Politiet tjekkede op på stedet, hvor der var fredeligt og roligt på værtshuset. Der var ingen påvirkede medarbejdere på stedet, mens betjentene undlod at kontrollere drikkevarernes temperatur.

SLAGELSE: Sigtet for vold
Politiet blev tirsdag klokken 19.40 kaldt til Havrebjerg uden for Slagelse, hvor en 43-årig kvinde var blevet overfaldet af en forbipasserende mand. Der havde tilsyneladende været en højlydt meningsudveksling, og manden havde revet i kvindens tøj, slået hende og skubbet til hendes 14-årige søn. Politiet anholdt klokken 19.59 en 39-årig mand fra lokalområdet, og han blev sigtet for vold. Den 39-årige var kommet kørende til stedet, men en alkometertest viste, at han havde en promille, der var en hel del højere end det tilladte, og han blev derfor også sigtet for spirituskørsel. Da politiet talte med vidner på stedet, kom det frem, at den 39-årige havde kylet en halv belægningssten efter hende, og han blev derfor også sigtet for forsøg på kvalificeret vold. Den 39-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, og han blev løsladt efter afhøring klokken 23.14, og politiet skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder i sagen.

RUDE: Spritbilist kørte i grøften
En 64-årig kvinde fra lokalområdet kørte mandag aften omkring klokken 18.55 i grøften på Skafterupvej ved Skafterup. Den 64-årige kom kørende i sin bil mod nord, men mistede på et tidspunkt herredømmet over sin bil, som fortsatte ud i rabatten og ind i et hegn og et vejskilt. Da politiet kort efter kom frem til stedet, virkede den 64-årige fuld, og en alkometertest bekræftede da også, at hun havde en promille, der var højere end det tilladte. Derfor blev den 64-årige kvinde anholdt og sigtet for spirituskørsel.

SLAGELSE: To 17-årige luskede rundt
Mandag klokken 17.32 fik politiet en anmeldelse om, at to uvedkommende personer luskede omkring i en bygning på Ingemannsvej i Slagelse. Da politiet ankom til stedet, stak to skikkelser af. De blev dog hurtigt standset, anholdt og sigtet for husfredskrænkelse. Det var to 17-årige fyre, den ene fra Slagelse, den anden fra Søborg. De blev begge to taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen klokken 18.24. Da der er tale om mindreårige, er de sociale myndigheder blevet underrettet om sagen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Skælskør Nysøgård Hus Onsdag klokken 10 – søndag klokken 10.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Skælskør Nysøgård Hus Lørdag klokken 11 – søndag klokken 19.20 Intet stjålet
Slagelse Marokkovej Hus Fredag klokken 16 – lørdag klokken 08.30 Macbook Pro og knive af mærket Global.
Slagelse Stærremarksvej Hus Torsdag klokken 04.35 VW polo sølvgrå med registreringsnummer: BW67983 og personlige papirer
Slagelse Vegavej Hus Tirsdag klokken 08.51 Ikke opgjort hvad der er stjålet

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Tårnborgvej Klokken 13.28 – 13.44 Ti køretøjer kontrolleret: Ingen sager
Skælskør Norvejen Klokken 10.50 – 11.15 12 køretøjer kontrolleret: Ingen sager
Korsør Fredag klokken 16 – 19 13 sager: En person kørte ulovlig Pocketbike uden kørekort, forsikring, registrering og var derudover påvirket af euforiserende stoffer, to kørte uden at bruge af sikkerhedssele, en kørte på lille knallert målt til 43 km/t, en anvendte ikke kørelys i lygtetændingstiden, en kørte uden kørekort, en uden medbragt kørekort under kørsel og to brugte håndholdt mobiltelefon under kørsel.
Slagelse Fredag klokken 19 – 21.15 32 køretøjer kontrolleret, en sag om manglende forsikring, en sag om fejl og mangler, en sag om lille knallert, en sag om forkert
lygteføring, en sag om manglende brug af sikkerhedssele og en sag om brug af mobiltelefon under kørsel.

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Rude Næstved Landevej Klokken 07.36 – 13.30 ATK 509 19 60 km/t 87 km/t 3
Korsør Vestmotorvejen Klokken 13.59 – 19.32 ATK 6116 298 110 km/t 173 km/t Syv klip og en betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Fredag klokken 10.49 – 16.30 ATK 9120 224 110 km/t 161 km/t 2
Slagelse Vestmotorvejen Fredag klokken 17.04 – 21.37 ATK 5752 152 130 km/t 176 km/t 11 betinget frakendelse og 45 busser og lastbiler blev målt til at køre over det tilladte 80 km/t
Slagelse Nykøbing Landevej Klokken 16.49 – 19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 356 8 60 km/t 83 km/t 2
Korsør Vestmotorvejen Kl. 5.27 – 11 ATK 4358 536 90 km/t 152 km/t 37 klip og 1 betinget frakendelse
Rude Næstved Landevej Klokken 10.49 – 16.35 ATK 617 36 60 km/t 97 km/t 3
Korsør Vestmotorvejen Klokken 05.43 – 11.33 ATK 5532 652 90 km/t 143 km/t 57