KelzOr løfter nu sløret for deres nye lokation, Krebshuset, der giver mulighed for helt unikke og fantastiske oplevelser.

De skruer op for spil, nørderi, oplevelser, og service med hele pakken. Highlights inkluderer overnatning, mad i restauranten, snacks og drikkevarer i baren, fede events ugen lang, og masser af hygge og sjov. Med en ny butik proppet med fede varer, deres tilstødende hovedkontor (der sikrer at ansatte er i nærheden) og plads til over 200 personer, kan de som noget helt særligt tilbyde den fulde pakke med alle behov dækket samme sted – for familier såvel som spilleglade sjæle og nørder. Kig forbi hos Kelz0r / Krebshuset i den historiske kro på Ringstedvej 87, 4180 Sorø – hvor de har kombineret hotel, restaurant og butik, med åbent alle ugens dage fra 8-23.

Foto: KelzOr / Krebshuset

Du kan allerede nu få en forsmag på alt det fantastiske de kommer til at tilbyde fremover, såsom weekendophold med mulighed for masser af hygge, nørderi og gode oplevelser! Og mens mor og far får en god bøf og et glas rødvin i restauranten, kan børnene spille brætspil og se på Pokemon-bamser. Kontoret for webshoppen er allerede flyttet, og du kan nu vælge at afhente ordrer hos deres webshop i Krebshuset i Sorø.

KelzOr’s butik i Holbæk fortsætter uændret, og du kan naturligvis fortsat handle og afhente ordrer dér som du plejer. De har tonsvis af planer for deres nye oplevelsescenter, der blandt andet inkluderer større events end nogensinde før, endnu mere fantastiske tilbud, og kombinerede event-weekendophold med overnatning, bespisning og spilbegivenheder.

Hotellet og restauranten kører desuden også som hidtil, så man behøver ikke at være interesseret i drager og dæmoner for at få en god oplevelse. Som forsmag på alt dette byder KelzOr / Krebshuset på Åbent Hus hele denne uge, hvor de giver gratis kaffe og kage hvis du kommer forbi og ser det nye sted (t.o.m. 5/8 2018).

Hvis du bestiller et ophold hos KelzOr i løbet af 2018 og skriver at du har set opslaget på Facebook, giver de desuden gratis morgenmad dagen efter. Skriv desuden hvilken type spil du er interesseret i (fx Magic, Pokemon eller brætspil), og så lægger de en lille gave til dig på værelset.

På lørdag, den 4. august, afholdes både Budokaiz0r-turnering i Dragon Ball Super Card Game og LLDS-turnering i Yu-Gi-Oh! – begge på deres nye sted.