Her i sommervarmen er det ikke kun i Kina (verdensmesterskaberne i badminton), at der er blevet slået til fjerboldene. I Skælskør Badminton Center har der således været godt gang i badmintonsporten over sommeren.

TS camp 2018. Foto: Privat foto / Skælskør Badminton Klub.

Først i starten af sommerferien, hvor dygtige ungdomsspillere fra ind- og udland var samlet d. 1-5. juli i forbindelse med Team Skælskør camp 2018. Her havde deltagerne glæde af inputs fra assisterende træner for Team Skælskør – Slagelse kommune, Emil Staack, der sammen med den tidligere kinesiske forbundsspiller og TS profil, Li Wenyan, var hovedtrænere på campen. Undervejs på campen fik deltagerne besøg af de to Team Skælskør spillere Søren Gravholt og Frederik Søgaard Mortensen, der begge gav spillerne et værdifuldt indblik i doublespil på højt plan. Dertil var campen understøttet af en række frivillige kræfter der, med Charlotte Rønbøg som primus motor, sikrede at forplejningen var i top.

SBK opstartslejr 2018. Foto: Privatfoto/ Skælskør Badminton Klub

Fredag d. 3. august til søndag d. 5. august, var der igen liv i Skælskør Badminton Center, hvor klubbens egne spillere var klar til SBK opstartslejr. Her gav ungdomsspillere i alle aldre den fuld gas og bidrog til en fantastisk stemning, der smittede af på både trænere og frivillige hjælpere. SBK´s sportschef og cheftræner, Emil Staack, var primus motor på opstartslejren, og han havde svært ved at få hænderne ned efter tre intense dage med masser af fjer og gode oplevelser: ”Det har været helt fantastisk, som spillerne har bidraget positivt til denne opstartslejr – jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med den nye sæson. Vi har haft god hjælp fra frivillige forældre til forplejningen, og så har vi haft en række gæsteundervisere inde over, som hver især har bidraget med deres unikke aftryk til en super træningslejr. Det har bare været så godt!”.

Sæsonen begynder torsdag d. 16. august i Skælskør Badminton Klub og her er interesserede ungdomsspillere mere end velkomne til at møde op til en uforpligtende prøvetræning (vi har låneketchere). Træningstider kan findes på klubbens Facebookside: Skælskør Badminton Klub eller ved kontakt/spørgsmål til sportschef@sbkfjer.dk