Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 er åben for tilmeldinger. I år kan de lokale foreninger og klasser få glæde af en højere kontant fortjeneste.

En opgørelse fra sidste års salg af Julelodder viser, at skoleklasser, klubber og foreninger over hele Danmark samlet set tjente lidt over 2 millioner kroner ved at sælge de velgørende skrabelodder fra Børnehjælpsdagen.

Nu har hjælpeorganisationen relanceret Julelotteriet på en lang række områder – først og fremmest ved at give sælgerne en højere kontant fortjeneste. Klasserne og foreningerne kan tjene 12 kroner, hvis de sælger alle deres bestilte lodder. Vælger de at returnere lodder, er fortjenesten på 10 kroner pr. lod. Tidligere år har sælgerne fået 8,50 kroner pr. solgt lod, så der er altså tale om en markant stigning i det kontante provenú.

Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018.

Selve Juleloddet sælges nu for 25 kroner og er desuden opgraderet med et flot design samt en ekstra funktion: Det kan anvendes som et ‘Til og Fra’-kort. Overskuddet fra salget går som altid til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge, der bor i plejefamilie eller børnehjem i hele Danmark.

Tilmeldingen sker via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/lotterier og er åben nu og i hele salgsperioden (31.okober – 24.december). Det koster ikke noget at bestille lodder og usolgte lodder kan returneres.