Leder du efter et unikt sted at træne, hvor der er plads til alle? Eller mangler du måske den sidste motivation for at komme i gang? Så kig forbi Fabrikken den 5. September kl. 16.30- 17.30 og se hvem de er, mærk stemningen og se om det kunne være noget for dig!

Aftenen kommer til at byde på en præsentationen af centret samt mulighederne som medlemmer har på Fabrikken. Der bliver også tid til at snakke om kost og træning, og du har mulighed for at få svar på spørgsmål. Blandt alle deltagere afholdes en lille konkurrence, hvor man kan vinde gratis oprettelse og 2 måneders gratis træning på Fabrikken, en lille opstartspakke, samt 1 times GRATIS kost- og trænings vejledning. Tag familie og venner under armen – alle er velkomne!

Fabrikken – Center for Sundhed

Foto: Fabrikken – Center for sundhed.

Ndr. Ringgade 59D
4200 Slagelse
Tlf. 44 22 07 00

Fitnesscentrets åbningstider
Mandag – torsdag: 06:00 – 22:00
Fredag: 06:00 – 19:00
Lørdag – søndag: 08:00-17:00

Følg Fabrikken på Facebook 

 

Del på sociale medier