Hørkram Foodservice A/S samarbejder med Fødevarebanken i forbindelse med messer. Efter Hørkrams messe i Bella Centeret hentede Fødevarebanken ca. 4 tons fødevarer, der nu kommer udsatte danskere til gode.

FødevareBanken skriver: -“Fra en stor fødevaremesse, har vi de sidste par dage hentet vildt lækre madvarer. Krydderurter, kål, tomater, svampe, store oste – og meget mere. Nu på vej ud for at blive til måltider for udsatte medborgere. Tak Hørkram Foodservice A/S”.

I 2017 blev 914 tons madspild til 2.285.000 måltider til udsatte børn, unge og voksne. Læs mere om deres arbejde for socialt udsatte på FødevareBanken.

Hørkram Foodservice A/S er landsdækkende totalleverandør til foodservicemarkedet og er én af de tre største cateringgrossister i Danmark. De har mere end 50 års erfaring som grossistleverandør til foodservicemarkedet og råder over et meget alsidigt sortiment med mere end 26.000 unikke varenumre. Deres sortiment består blandt andet af mejeriprodukter, kolonial, frugt og grønt, kød, fisk og skaldyr, drikkevarer, vin og spiritus, tobak, kage og desserter, nonfood og økologi.

Foto: FødevareBanken.