Tirsdag den 23. oktober 2018 kan de første biler i Vemmelev køre direkte ned på motorvejen og sætte kursen mod København.

De nye østvendte ramper i Vemmelev bliver nemlig indviet den dag, efter lidt over et år, hvor gravemaskinerne har haft travlt. Alle interesserede er velkomne.

– Vi har kæmpet for motorvejsramperne i mange år. Derfor er jeg også glad for, at vi nu endelig kan indvie dem. Det betyder, at vi får ledt den tunge trafik ud af Vemmelev, og samtidig gavner virksomheder og turisme med bedre til- og frakørselsforhold, siger borgmester John Dyrby Paulsen (A).

De nye motorvejsramper i Vemmelev har været på ønskesedlen i mere end 25 år. De er finansieret af staten og Slagelse Kommune som hver har betalt 12 mio. kr. til projektet.

– Jeg er ikke tvivl om, at det er en god investering for vores kommune. Det kommer til at få betydning for bosætningen i Vemmelev, og det kommer til at få betydning for de mange turister, som får nemmere ved at komme til og fra sommerhusområderne, siger John Dyrby Paulsen.

Program

13.00 Pladsen åbner, kaffe m.m.

13.15 Velkomst og taler

• Velkomst v/ projektleder Neal McMullan

• Tale v/ borgmester John Dyrby Paulsen, Slagelse Kommune

• Tale v/ udvalgsformand og medlem af Folketingets Transportudvalg Villum Christensen

• Tale v/ byrådsmedlem Flemming Erichsen

• Snoren klippes over

13.45 Ramperne åbnes

14.30 Forventet afslutning

Østvendte rampe. Foto: Slagelse Kommune.