Hvis du er én af de mange, der har planer om at grille julemaden, så kan du få varme grilltips af Webers grilleksperter, der sidder klar til at besvare spørgsmål i dagene op til jul – og endda på selve juleaftensdag.

Julen er jo traditionernes tid, så menuen ligger sikkert allerede fast. Måske er du én af de mange danskere, der griller til jul, og måske har du bare helt styr på det. Skulle tvivlen alligevel komme snigende i dagene op til jul – eller mens du står ved grillen den 24. december, og familien venter spændt på det saftige og sprøde resultat af dine anstrengelser, så er det måske rart at vide, at du kan chatte med Webers grilleksperter og få gode råd helt frem til kl. 13 på juleaftensdag.

Alt kan grilles – også til jul

Anders Jensen, Expansion & District Manager Grill Academy Nordics, fortæller, at grillen kan bruges til meget mere end and og flæskesteg. Nogle vil gerne tilberede hele julemenuen inklusiv brunede kartofler og rødkål på grillen, og andre igen har lyst til æbleskiver eller vafler fra grillen. Mulighederne er næsten uendelige, og vil du have gode råd kan du altså chatte med Webers julehotline på www.weber.com den 21.-23. december kl. 10-18 og juleaftensdag kl. 10-13. Få tips og gode råd, så det bliver dig, der tryller på terrassen i julen.

(pressefoto).