Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 14. Januar 2019 til 22. Januar 2019.

Bemærk at det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
I den dunkle mandag morgen var politiet derfor til stede ved adskillige skoler og uddannelsesinstitutioner i politikredsen: Vordingborg Uddannelsescenter, Stormarksskolen i Nakskov, Stubbekøbing skole, Antvorskov skole og Nymarksskolen i Slagelse, Nysted skole og Sct. Joseph Søstrenes skole i Nykøbing. Flere blev vejledt om betydningen af at kunne ses i trafikken, og mange fik en påtale, mens enkelte skoleelever fik en bødetilkendegivelse, som blev fulgt op med en opringning til forældrene for at gøre opmærksom på, at der ikke var tjek på deres børns cykellygter.

Foto: Abw

Politiet fik mandag klokken 12.41 en anmeldelse om, at to uvedkommende luskede omkring ved et hus på Stenmaglevej i Assentorp ved Stenlille. Kort efter standsede en politipatrulje en bil på Juliesmindevej ved Sorø. Der var to mænd i bilen, en 24-årig mand fra Korsør somfører og en 22-årig mand fra Slagelse som passager. I bilen var der også et tv, som var blevet stjålet ved indbruddet, ligesom der også lå flere andre effekter, som muligvis kan være tyvekoster, i bilen. De nummerplader, der sad på bilen, var stjålet dagen forinden, og den 24-årige virkede påvirket af stoffer. De blev begge to anholdt og sigtet for indbrud, og den 24-årige blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for tyveri af nummerplader. De blev afhørt på politistationen i Slagelse, og den 24-årige blev løsladt igen klokken 18.10, mens den 22-årige fremstilles i grundlovsforhør tirsdag.

Fredag morgen var politiet på pletten ved flere af skolerne i politikredsen. Det skete som led i den landsdækkende kampagne for tryggere skoleveje. Politiet var ved gymnasiet på Chr. Richardtsvej i Vordingborg, Sydfalster skole i Væggerløse, Dyhrs skole i Slagelse, Kalbyrisskolen i Næstved, Sofinaskolen i Haslev, Dalmose Skole, Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg og Ll. Næstved Skole i Næstved. I Vordingborg blev et par cyklister sigtet for at køre uden lys, og ved Kalbyrisskolen i Næstved blev 10 trafikanter sigtet for ikke at efterkomme anvisningerne.

SLAGELSE: Sigtet for at smadre hæveautomat. Medarbejderne i Sydbank på Schweizerpladsen i Slagelse opdagede mandag morgen, at den udendørs hæveautomat var blevet smadret tidligt mandag morgen, og at det også var gået ud over en dørtelefon og en indgangsdør. Mandag formiddag kom en kunde ind i banken, og han blev på baggrund af overvågningsbillederne genkendt som den, der havde slået på hæveautomaten, og derfor blev politiet tilkaldt. Det var en 48-årig mand fra byen, og han blev sigtet for groft hærværk. Den 48-årige forklarede politiet, at han blev sur, fordi han ikke kunne hæve penge i automaten om morgenen, og han mente derfor, at banken selv var skyld i skaderne.

SLAGELSE: 82-årig udsat for tricktyveri. En 82-årig mand var i lørdags udsat for et tricktyveri i sit eget hjem. Omkring klokken 15 ringede det på døren hos den ældre mand, der bor i Sørbymagle, og en mand, som udgav sig for at komme fra hjemmeplejen, kom ind i huset under påskud af at skulle tjekke nogle ting. Den 82-årige fik dog gennet manden ud igen, men opdagede senere, at der var stjålet en mørk herrepung med kontanter og diverse kort. Gerningsmanden beskrives som en mand på ca. 30-40 år, mellemøstlig af udseende, ca. 170-175 cm høj. Han var almindelig af bygning, var mørk i huden og havde sort hår. Han havde en dunjakke på.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt på Gartnervænget i Sørbymagle lørdag eftermiddag.

SLAGELSE: To 24-årige kom op at slås. To 24-årige mænd fra Haslevområdet kom fredag eftermiddag op at toppes i Slagelse om bekendtskab med en kvinde. Politiet blev tilkaldt for at skille parterne ad, og de blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: Fuld gæst råbte op. Politiet blev lørdag klokken 2.10 kaldt til Gl. Torv i Slagelse, hvor medarbejderne fra en beværtning tilbageholdt en mand, der havde optrådt både voldsomt og aggressivt. Det var en 18-årig mand fra Brønshøj, men han ville ikke rette sig efter politiets anvisning om at forlade stedet. For at få ro på stedet, anholdt politiet den 18-årige, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til afsvaling på politistationen i Slagelse og blev løsladt igen klokken 3.40. Der venter nu en bøde på 1.500 kroner for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE og NÆSTVED: Flere sigtet for at tisse på gaden. Politiet så lørdag klokken 4.20 en mand, der stod og tissede på Gl. Torv i Slagelse. Betjentene sigtede den pågældende for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – det var en 18-årig mand fra Svebølle, der nu kan vente en bøde på 1.000 kroner for overtrædelsen. Søndag kort efter klokken to blev tre mænd i alderen 17-20 år sigtet for den samme overtrædelse: De blev afsløret i at tisse i henholdsvis Jernbanegade og Grønnegade i Næstved, og kan nu også vente en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: Anholdt blev sigtet for narkokørsel og en stribe færdselslovsovertrædelser. En bil med en 55-årig kvinde fra Vemmelev ved rattet holdt lørdag klokken 15.15 i krydset Idagårdsvej/Skælskørvej i Slagelse, da den pludselig blev ramt af en anden bil, så det venstre sidespejl blev flået af. Den anden bilist fortsatte sin kørsel over for rødt uden at standse op. Politiet fandt lidt senere frem til den anden bil, som holdt med en punktering på Studevej uden for Vemmelev. Det var en udenlandsk bil med en 38-årig udenlandsk mand ved rattet. Han virkede påvirket af stoffer og da en narkometertest gav udslag for både amfetamin og methamfetamin, blev han anholdt klokken 16.02. Han blev samtidig sigtet for at være kørt fra et færdselsuheld, for at køre over for rødt og for en stribe andre færdselsforseelser. Politiet fandt også 4,8 gram pot og 4 gram amfetamin, og den 38-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 38-årige er fortsat anholdt efter bestemmelserne i udlændingeloven.

SLAGELSE: Havde hash med i centeret. Politiet blev lørdag klokken 21.03 kaldt til Vestsjællandscenteret i Slagelse, hvor en centervagt tilbageholdt en mand, hans mistænkte for at have ulovlige stoffer på sig. Det var en 18-årig mand fra Skælskør, og da politiet kort efter ankom til centeret, fandt betjentene da også otte små poser med i alt 21,92 gram hash på ham. Der var også en foldekniv, og den 18-årige blev herefter anholdt klokken 21.19 og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og knivloven. Den 18-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 22.38.

KORSØR: Gemte hash i munden. Politiet fik torsdag klokken 17.15 en anmeldelse om at to unge mænd på 16 år havde slået sig ned i et kælderrum på Egersundvej, hvor der lugtede af hash. Da politiet ankom, forsøgte den ene at skjule en pose i munden, der viste sig at indeholde 3,12 gram hash. Han havde desuden en joint på sig. Han blev derfor anholdt klokken 17.40 og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han blev løsladt igen klokken 18.05.

SLAGELSE: Unge slog sig ned i ventesalen. Politiet fik torsdag klokken 15.48 en anmeldelse om, at en gruppe unge i alderen 15-17 år havde slået sig ned i ventesalen på Slagelse Station, hvor der tilsyneladende blev røget joints. Politiet ankom og gruppen blev bortvist fra stedet. Desuden blev deres forældre kontaktet.

DALMOSE: Sigtet for trusler. Politiet blev lørdag klokken 1.24 kaldt til en adresse i Dalmose, hvor vidner tilbageholdt en ung fyr. Det var en 16-årig fyr, som havde truet to andre med en stor køkkenkniv. Tumulten var tilsyneladende opstået på grund af beskyldninger om, at den 16-årige havde været inde på en adresse i nærheden. Den 16-årige blev anholdt og sigtet for trusler på livet, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev løsladt igen klokken 4 efter afhøring.

SLAGELSE: Tre anmeldelser om butikstyveri. Tre gange i løbet af søndagen rykkede politiet ud til forskellige butikstyve, der havde været på “indkøb” i Slagelse: Den første anmeldelse indkøb klokken 12.47 fra
Bilka på Idagårdsvej. Her tilbageholdt personalet en 23-årig mand fra Mørkøv, der havde stjålet et mobilcover. Han blev sigtet for butikstyveri.Klokken 16.36 var det en 41-årig mand uden fast bopæl, der også i
Bilka havde stjålet to ure. Den 41-årige blev anholdt og sigtet for butikstyveri.Kvickly i Vestsjællandscenteret anmeldte klokken 16.59, at to unge havde stjålet chokolade og læskedrikke, men at de nu blev tilbageholdt af personalet. Det var en kun 14-årig pige og en 17-årig dreng, der blev sigtet for butikstyveri. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Rylevej Hus Mandag kl. 15.00 – 23.00 Smykker
Slagelse Sørby Parkvej Hus Lørdag kl. 23.00 – mandag kl. 08.15 55 tommer fladskærms tv af mærket LG, højtaler Sonos1, højttaler Sonos 5, PS4 med spil, Siemens kaffemaskine, Applewatch, Garmin Vivofit 3, Huawei mobiltelefon, parfume, ur, smykker og træfigurer
Slagelse Gartnervænget Hus Lørdag kl. 15.00 Pung med personlige papirer og kontanter
Slagelse Guitarvej Hus Mandag kl. 13.30 – 19.10 Endnu ikke opgjort
Dalmose Falkevej Hus Søndag kl. 00.45 – 01.45 Intet stjålet
Korsør Lucernevej Hus Søndag kl. 10.30 – 20.00 Smykker
Slagelse</td > Sve
ndsgade
Hus Torsdag kl. 14.00 – 14.30 Pengepung og 3 pakker cigaretter
Slagelse Willemoesvej Hus Fredag kl. 11.00 – Lørdag kl. 10.20 Intet stjålet
Slagelse Flakkebjerg Birkevej Hus Torsdag kl. 12.00 – Søndag kl. 12.00 Smykkeskrin, smykker og kontanter.
Slagelse Hindbærvej Hus Mandag kl. 00.15 – 01.50 Intet stjålet
Slagelse Kalundborgvej Lejlighed Torsdag kl. 08.00 – 08.10 Pengeskab og medicin
Boeslunde Kokkegården Hus Mandag klokken 9-14.15 En lænestol
Dalmose Mosevej Hus Lørdag kl. 01.00 – 01.24 Samsung S8 Note mobiltelefon, 14 rammer sodavand og enScansonic DAB radio
Dalmose Atkærvænget Hus Fredag kl. 22.30 – l
ørdag k
l. 12.00
Vægreol, boremaskine og øl
Korsør Algade Lejlighed Fredag kl. 19.30 – 19.40 Samsung TV, surroundanlæg, Burberry taske, Michael Kors taske, Louis Vuitton taske og pung, parfumer og pas
Slagelse Skælskørvej Hus Torsdag kl. 17.00 – fredag kl. 13.15 Intet stjålet
Slagelse Holmstrupvej Hus I perioden mellem d. 6. – 12. januar Endnu ikke opgjort
Slagelse Helleholm Hus Lørdag kl. 20.00 – søndag kl. 00.30 Smykker
Slagelse Herthalund Hus Lørdag kl. 08.00 – søndag kl. 10.50 Endnu ikke opgjort
Slagelse Teglparken Hus Lørdag kl. 15.00 – søndag kl. 11.30 Ure
Slagelse Teglparken Hus Lørdag kl. 20.00 – søndag kl. 11.15 En
dnu ikke
opgjort
Slagelse Antvorskov Alle Lejlighed Fredag kl. 13.00 – 14.00 Nylontaske
Slagelse Nykøbing Landevej Landejendom Torsdag kl. 00.00 – fredag kl. 08.00 Endnu ikke opgjort

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Skælskør Slagelse Landevej Fredag kl. 11.32 – 12.05 1 sigtet for overskridelse af hastighedsgrænsen.
Slagelse Vestmotorvejen Fredag kl. 14.58 – 15.30 28 køretøjer kontrolleret, ingen sager.
Slagelse Kierulffsvej Fredag kl. 18.30 – 19.30 12 køretøjer kontrolleret – ingen sager
Slagelse Ringvejen ved Sørbymagle Klokken 7.20-8.20 Skolevej: Syv blev sigtet for at køre frem mod fuldt stop
Slagelse Smedegade Klokken 13.30-20 16 sager om overtrædelse af færdselsloven
Slagelse Sct. Mikkelsgade Fredag kl. 07.32 – 08.14 SKOLETILSYN – 150 biler screenet – ingen sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Mandag kl. 15.45 – 21.45 ATK 3981 166 110 km/t 178 km/t 4 klip og 1 betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Klokken 13.30-14.45 ATK 889 26 110 km/t 140 km/t
Rude Næstved Landevej, Venslev Klokken 5.42-11.30 ATK 437 14 60 km/t 87 km/t Fire klip
Korsør Vestmotorvejen Tirsdag kl. 05.55 – 11.36 ATK 5462 210 110 km/t 166 km/t 2 klip og 1 betinget frakendelse