Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 07. Januar 2019 til 15. Januar 2019

Bemærk at det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
Politiet fik mandag klokken 12.41 en anmeldelse om, at to uvedkommende luskede omkring ved et hus på Stenmaglevej i Assentorp ved Stenlille. Kort efter standsede en politipatrulje en bil på Juliesmindevej ved Sorø. Der var to mænd i bilen, en 24-årig mand fra Korsør somfører og en 22-årig mand fra Slagelse som passager. I bilen var der også et tv, som var blevet stjålet ved indbruddet, ligesom der også lå flere andre effekter, som muligvis kan være tyvekoster, i bilen. De nummerplader, der sad på bilen, var stjålet dagen forinden, og den 24-årige virkede påvirket af stoffer. De blev begge to anholdt og sigtet for indbrud, og den 24-årige blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for tyveri af nummerplader. De blev afhørt på politistationen i Slagelse, og den 24-årige blev løsladt igen klokken 18.10, mens den 22-årige fremstilles i grundlovsforhør tirsdag.

Fredag morgen var politiet på pletten ved flere af skolerne i politikredsen. Det skete som led i den landsdækkende kampagne for tryggere skoleveje. Politiet var ved gymnasiet på Chr. Richardtsvej i Vordingborg, Sydfalster skole i Væggerløse, Dyhrs skole i Slagelse, Kalbyrisskolen i Næstved, Sofinaskolen i Haslev, Dalmose Skole, Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg og Ll. Næstved Skole i Næstved. I Vordingborg blev et par cyklister sigtet for at køre uden lys, og ved Kalbyrisskolen i Næstved blev 10 trafikanter sigtet for ikke at efterkomme anvisningerne.

Foto: Abw

Den landsdækkende kampagne for sikre skoleveje fortsætter ugen ud, og torsdag var betjente fra politikredsen igen ude ved en række skoler i løbet af morgenen. Politiet var ved Marievangsskolen, Antvorskov skole og Stillinge skole ved Slagelse, Rolloskolen i Faxe, Sundskolen i Nykøbing, Blæsenborg skole i Maribo, Kildemarksskolen i Næstved, Gåsetornsskolen i Vordingborg og Holeby skole. I Slagelse var der desværre en del unge, der ikke havde tjek på cykellygterne, og det fik de en påtale for. Det samme var tilfældet i Faxe, hvor tre kørte uden lys på cyklen. Onsdag morgen var politiet igen tilstede ved flere af skolerne i politikredsen. To blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven i løbet af morgenen, hvor politiet var ved Pedersborg skole i Sorø, Hylleholt skole i Faxe, Sønderskolen i Rødby, Nymarkssskolen og Søndermarkskolen i Slagelse, Nordbyskolen i Nykøbing, Iselingeskolen i Vordingborg og Holmegaardskolen i Fensmark.

Et vidne anmeldte onsdag den 2. januar, at han havde set nogle uvedkommende personer luske omkring ved et hus på Enghavevej i Ting Jellinge, og de forsvandt i en bil, da de blev opdaget. På baggrund af signalementet genkendte en politipatrulje fredag to personer, der gik på Geddesøvej i Korsør. Den ene – en 25-årig mand uden fast bopæl – havde en pose med forskellige smykker i, og han blev derfor sigtet for tyveri. Den bil, de mistænkelige personer var forsvundet i fra Ting Jellinge, holdt ved siden af, og politiet fandt frem til brugeren af bilen, der blev afhørt og sigtet for forsøg på indbrud. Det var en 18-årig mand fra Korsør, og på hans adresse fandt politiet frem til en pose med 11 kanonslag og en lille klump hash på 4,2 gram. Den 18-årige blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fyrværkeriloven.

KORSØR: Storebæltsbroen spærret efter færdselsuheld. Mandag klokken 11.59 fik politiet en anmeldelse om, at en lastbil med påhængsvogn var væltet på Storebæltsbroen og lå ind over midterautoværnet. Af hensyn til oprydningsarbejdet, som blev vanskeliggjort af den stærke blæst, måtte broen spærres, og det var først muligt at passere igen klokken 16.17. Ingen kom til skade ved uheldet.

DALMOSE: Sigtet for trusler. Politiet blev lørdag klokken 1.24 kaldt til en adresse i Dalmose, hvor vidner tilbageholdt en ung fyr. Det var en 16-årig fyr, som havde truet to andre med en stor køkkenkniv. Tumulten var tilsyneladende opstået på grund af beskyldninger om, at den 16-årige havde været inde på en adresse i nærheden. Den 16-årige blev anholdt og sigtet for trusler på livet, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev løsladt igen klokken 4 efter afhøring.

SLAGELSE: Tre anmeldelser om butikstyveri. Tre gange i løbet af søndagen rykkede politiet ud til forskellige butikstyve, der havde været på “indkøb” i Slagelse: Den første anmeldelse indkøb klokken 12.47 fra Bilka på Idagårdsvej. Her tilbageholdt personalet en 23-årig mand fra Mørkøv, der havde stjålet et mobilcover. Han blev sigtet for butikstyveri.Klokken 16.36 var det en 41-årig mand uden fast bopæl, der også i Bilka havde stjålet to ure. Den 41-årige blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Kvickly i Vestsjællandscenteret anmeldte klokken 16.59, at to unge havde stjålet chokolade og læskedrikke, men at de nu blev tilbageholdt af personalet. Det var en kun 14-årig pige og en 17-årig dreng, der blev sigtet for butikstyveri. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

SLAGELSE: Ikke noget kørekort – ingen bil. Politiet standsede torsdag klokken 2.23 en 21-årig mand fra Skælskør, der kom kørende i sin bil ad Trafikcenter Alle i Slagelse. Den 21-årige havde imidlertid ikke noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Det viste sig, at han det var tredje gang inden for tre år, at han blev sigtet for at køre uden førerret, og derfor blev hans bil beslaglagt på stedet.

SLAGELSE: To sigtet for butikstyveri. Tirsdag eftermiddag blev to personer sigtet for butikstyveri fra forretninger i Vestsjællandscenteret i Slagelse. Klokken 14 fik politiet den første anmeldelse: En vagt tilbageholdt en kvinde, der havde stjålet noget tøj fra et tøjstativ. Det var en 31-årig kvinde fra Slagelse, og det viste sig, at hun havde stjålne varer fra fem forretninger i centeret i forskellige poser. Hun blev herefter sigtet for butikstyveri og fik at vide, at hun fremover ikke var ønsket som kunde i centeret.En 15-årig dreng fra Borup blev klokken 17.21 tilbageholdt af en vagt efter at have stjålet en dåse Faxe Kondi, chokolade og flæskesvær fra
Kvickly. Han blev også sigtet for butikstyveri.

SLAGELSE: To varetægtsfængslet – sigtet for indbrud. To mænd på 17 og 18 blev i forlængelse af et grundlovsforhør tirsdag varetægtsfængslet frem til den 30. januar. De er sigtet for en række indbrud og indbrudsforsøg i henholdsvis Korsør, Ringsted og Dalmose.De to mænd blev anholdt mandag klokken 15.13, da politiet standsede en bil på Grønningen i Slagelse. Bilen var blevet genkendt af et vidne, som mente, at ejeren ikke havde noget kørekort og derfor anmeldte kørslen til politiet. Føreren var en 18-årig mand fra Korsør, som ganske rigtigt ikke havde nogen førerret. En passager i bilen – en 17-årig fyr fra Dalmose – forsøgte at stikke af, men blev hurtigt indhentet af en politibetjent, og bag i bilen sad en 16-årig fyr fra Korsør. De blev alle tre anholdt, og da var flere effekter i bilen, som kunne have med indbrud at gøre, blev de sigtet for indbrud. Politiet efterforsker nu indbruddene.

KORSØR: Slagsmål om cykeladfærd. To mænd kom mandag eftermiddag klokken 14.20 op at slås på Fasanhaven i Korsør. Det var tilsyneladende en strid om at køre på cykel eller ej på en gangsti, der førte til uoverensstemmelsen, og de to mænd, der er henholdsvis 61 og 42 havnede i håndgemæng. Den ene viste en lommekniv, og den anden brugte en peberspray, og der blev udvekslet nogle slag. Da politiet ankom til stedet blev de to mænd, der begge er fra Korsør, sigtet for vold, og den ene blev kørt til et tjek for sine knubs på sygehuset i Slagelse.

SLAGELSE: Tre sigtet for indbrud. Politiet standsede mandag klokken 15.06 en bil på Grønningen i Slagelse. Bilen var blevet genkendt af et vidne, som mente, at ejeren ikke havde noget kørekort og derfor anmeldte kørslen til politiet. Føreren var en 18-årig mand fra Korsør, som ganske rigtigt ikke havde nogen førerret. En passager i bilen – en 17-årig fyr fra Dalmose – forsøgte at stikke af, men blev hurtigt indhentet af en politibetjent, og bag i bilen sad en 16-årig fyr fra Korsør. De blev alle tre anholdt, og da var flere effekter i bilen, som kunne have med indbrud at gøre, blev de sigtet for indbrud. En narkometertest af den 18-årige fører af bilen gav udslag for cannabis og kokain, og han blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel uden førerret. Politiet fandt også 1,19 gram hash på den 18-årige, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Både den 18-årige og den 17-årige kaldte politibetjentene for bøsserøve og svans, og de blev derfor også sigtet for fornærmelig tiltale af politiet. Den bil, der var kørende i, blev beslaglagt på stedet. Den 16-årige blev løsladt efter afhøring klokken 22.55, mens det overvejes, om de to andre anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør tirsdag.

KORSØR: 18-årig sigtet for indbrud. Et vidne anmeldte onsdag den 2. januar, at han havde set nogle uvedkommende personer luske omkring ved et hus på Enghavevej i Ting Jellinge, og de forsvandt i en bil, da de blev opdaget. På baggrund af signalementet genkendte en politipatrulje fredag to personer, der gik på Geddesøvej i Korsør. Den ene – en 25-årig mand uden fast bopæl – havde en pose med forskellige smykker i, og han blev derfor sigtet for tyveri. Den bil, de mistænkelige personer var forsvundet i fra Ting Jellinge, holdt ved siden af, og politiet fandt frem til brugeren af bilen, der blev afhørt og sigtet for forsøg på indbrud. Det var en 18-årig mand fra Korsør, og på hans adresse fandt politiet frem til en pose med 11 kanonslag og en lille klump hash på 4,2 gram. Den 18-årige blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fyrværkeriloven.

SLAGELSE: Butikstyv stjal barberblade. Politiet blev lørdag klokken 12 kaldt til Kvickly i Vestsjællandscentret i Slagelse, hvor medarbejderne tilbageholdt en mand, der havde stjålet barberblade. Det viste sig at være en 34-årig udenlandsk mand, der havde stjålet 36 pakker barberblade til en værdi af over 4.500 kroner. Den 34-årige blev anholdt klokken 12.40 og sigtet for butikstyveri, og han blev taget med til politistationen i Slagelse til afhøring. Den 34-årige fik en bøde på 3.500 kroner, og han er nu overført til politiets udlændingekontrolafdeling med henblik på udvisning fra Danmark.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Boeslunde Kokkegården Hus Mandag klokken 9-14.15 En lænestol
Dalmose Mosevej Hus Lørdag kl. 01.00 – 01.24 Samsung S8 Note mobiltelefon, 14 rammer sodavand og enScansonic DAB radio
Dalmose Atkærvænget Hus Fredag kl. 22.30 – lørdag kl. 12.00 Vægreol, boremaskine og øl
Korsør Algade Lejlighed Fredag kl. 19.30 – 19.40 Samsung TV, surroundanlæg, Burberry taske, Michael Kors taske, Louis Vuitton taske og pung, parfumer og pas
Slagelse Skælskørvej Hus Torsdag kl. 17.00 – fredag kl. 13.15 Intet stjålet
Slagelse Holmstrupvej Hus I perioden mellem d. 6. – 12. januar Endnu ikke opgjort
Slagelse< /td> Helleholm Hus Lørdag kl. 20.00 – søndag kl. 00.30 Smykker
Slagelse Herthalund Hus Lørdag kl. 08.00 – søndag kl. 10.50 Endnu ikke opgjort
Slagelse Teglparken Hus Lørdag kl. 15.00 – søndag kl. 11.30 Ure
Slagelse Teglparken Hus Lørdag kl. 20.00 – søndag kl. 11.15 Endnu ikke opgjort
Slagelse Antvorskov Alle Lejlighed Fredag kl. 13.00 – 14.00 Nylontaske
Slagelse Nykøbing Landevej Landejendom Torsdag kl. 00.00 – fredag kl. 08.00 Endnu ikke opgjort
Slagelse Nørreås Hus Torsdag kl. 13.00 – 18.00 Endnu ikke opgjort
Slagelse Jonshaven Hus Tirsdag kl. 16.33 – 16.38 Smykker og kontanter
Korsør Tyre
engen
Lejlighed Fredag kl. 10.30 – 10.30 Intet stjålet
Skælskør Hesselbyvej Hus Søndag kl. 20.00 – 22.00 Ure og smykker
Slagelse Løvegade Lejlighed Mandag kl. 12.45 Pung med personlige papirer og kontanter
Skælskør Basnæsvej Hus 28/12 kl. 14.00 – 4/1 kl. 17.50 iPhone, MacBook og TV mrk. Samsung
Slagelse Skovsøgade Hus Fredag kl. 16.00 – 16.15 Pung, kørekort og kontanter
Slagelse Højen Hus Lørdag kl. 13.00 – kl. 18.54 Sølvtøj, ur af mrk. Tissot model T12 og kontanter
Slagelse Højen Hus Lørdag kl. 14.00 – kl. 19.07 Kontanter og manchetknapper
Slagelse Højen Hus Lørdag kl. 14.45 – 19.00 Intet stjåle
t
Slagelse Højen Hus Lørdag kl. 14.00 – 20.04 Endnu ikke opgjort
Slagelse Felixvej Hus Lørdag kl. 14.30 – 23.30 Smykker og kontanter
Slagelse Felixvej Hus Søndag kl. 01.21 Intet stjålet
Slagelse Felixvej Hus Søndag kl. 11.35 Smykker
Slagelse Bakketoppen Hus Fredag kl. 07.00 – Søndag kl. 14.15 iPad, smykker, ure af mrk. Jaguar og Seiko og kontanter
Slagelse Æblegården Hus Søndag kl. 16.30 – 21.20 Royal Copenhagen service, tv af mærket Philips, kamera af mærketNikon, Playstation 4, håndkikkert, afstandsmåler, antikt legetøj ur mrk. Gucci, 2 Royal Copenhagen figurer, tøj og smykker
Slagelse Snedkervej Lejlighed Fredag kl. 11.35 – 12.55

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Smedegade Klokken 13.30-20 16 sager om overtrædelse af færdselsloven
Slagelse Sct. Mikkelsgade Fredag kl. 07.32 – 08.14 SKOLETILSYN – 150 biler screenet – ingen sager
Slagelse Idagårdsvej Onsdag kl. 15.20 – 15.25 27-årig mand fra Slagelse Narkokørsel – den 27-åriges bil blev beslaglagt på stedet
Korsør Møllevangen Tirsdag kl. 8.20 – 8.45 40 køretøjer kontrolleret. Et køretøj bragt til standsning og kontrolleret for ulovlig monering af solfilm. Ingen sigtede
Skælskør Gammelgade Tirsdag kl. 7.45 – 8.05 Skolevejskontrol – 25-30 køretøjer kontrolleret – ingen sager. Enkelte påtaler vedrørende forældres parkering. Flere
elever
cyklede på fortorvet, ligeledes påtalt.
Slagelse Østre Alle Tirsdag kl. 7.30 – 8.0 Skolevejskontrol – 30 køretøjer bragt til standsning, kontrolleret for sele og brug af håndholdt mobiltelefon – en sigtet
Slagelse Holmstrupvej Mandag kl. 7.45-8.15 Skolevejskontrol – ingen sager
Korsør Skovvej Fredag kl. 12.00 – 12.15 14 kontrolleret køretøjer – ingen sager
Slagelse Rosengården Søndag kl. 4.11 – 4.55 10 køretøjer kontrolleret – ingen sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Torsdag kl. 5.32 – 11.35 ATK 5549 268 110 km/t 163 km/t 3 klip
Rude Næstved Landevej Onsdag kl. 7.26 – 13.23 ATK 465 16 60 km/t 98 km/t 4 klip
Slagelse Bildsøvej Tirsdag kl. 10.36 – 16.15 ATK – Skolevejskontrol 236 26 50 km/t 87 km/t 9 klip
Korsør Storebæltsbroerne Fredag klokken 13.42 – 19.47 ATK 6381 244 110 km/t 160 km/t Fire klip
Korsør Vest Motorvejen Lørdag kl. 13.45 – 16.47 ATK 2206 199 110 km/t 173 km/t Syv klip og en betingede frakendelse
Korsør Vest Motorvejen Lørdag kl. 16.47 – 19.45 ATK 1487 152 110 km/t 193 km/t Tre klip og to betingede frakendelser