Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 18. Februar til 26. Februar 2019.

Bemærk at det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
Tirsdag holdt politiet et vågent øje med trafikanterne på Sdr. Ringgade i Slagelse. Mellem klokken 10.00 og 18.00 screenede politiet godt 500 køretøjer, og der blev sigtet en enkelt for at køre over for rødt, to blev sigtet for ikke at have kørekort med, en blev sigtet for at kørsel uden førerret og ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person, der ikke lovligt kunne køre den. Derudover blev ikke færre end 48 standset og sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Det giver en bøde på 1.500 kroner.

Foto: Abw

Politiet gennemførte mandag en færdselskontrol på Sdr. Ringgade i Slagelse. Mellem klokken 9.00 og 15.00 blev omkring 400 biler screenet, og ikke færre end 20 trafikanter blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Bødetaksten for den overtrædelse er som udgangspunkt 1.500 kroner.

KORSØR: Råbte efter politibetjente. Politiet standsede søndag klokken 0.54 en bil på Havnepladsen i Korsør. En passager i bilen var tilsyneladende utilfreds med politiet og råbte bøsserøve efter betjentene. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – der var tale om en 20-årig mand fra byen.

SLAGELSE: Stjal slik. To piger på 15 og 13 år fra henholdsvis Jystrup og Slagelse blev fredag klokken 18.25 standset af en medarbejder i Bilka, da de stjal bland-selv-slik og Corny-barer for i alt 63 kroner. Den 15-årige blev sigtet for butikstyveri og de sociale myndigheder blev orienteret.

SLAGELSE: Havde hash. Politiet mødte lørdag klokken 3.10 en gruppe unge på en parkeringsplads i Skovsøgade i Slagelse. Her bemærkede betjentene, at den ene af de unge havde et hashfilter i hånden og da politiet tog kontakt til ham, viste det sig, at han også var i besiddelse af 1,0 gram hash. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Bil blev beslaglagt. Politiet standsede lørdag klokken 5.35 en 56-årig mand fra Slagelse, der ikke havde kørekort. Det var fjerde gang på tre år, at han blev taget i samme forseelse og hans bil blev derfor beslaglagt.

SLAGELSE: Råbte efter politiet. En 32-årig mand fra Dianalund følte lørdag morgen klokken 3.06 trang til at udtrykke sin mening om politiet. Han råbte efter en politipatrulje, som kørte i Skovsøgade i Slagelse, og derfor blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: Havde 0,74 gram hash. En 27-årig mand fra København blev søndag klokken 0.25 standset af politiet i Smedegade i Slagelse. Det viste sig, at den 27-årige havde en lille klump hash på 0,74 gram på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Klar med en bane kokain. En politipatrulje var søndag klokken 3.35 i centrum af Slagelse, og betjentene tjekkede toiletterne på Nytorv. Der befandt sig tre mænd på toilettet – og der lå en mobiltelefon med en bane hvidt stof lagt klar. Den ene af de tre mænd – en 20-årige fra Ruds-Vedby – blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kan nu vente en bøde på 4.500 kroner for overtrædelsen.

SLAGELSE: Lagde an til at slå betjent. Torsdag klokken 22.33 fik politiet en anmeldelse om larm og husspektakler fra en lejlighed i Svendsgade i Slagelse, og da betjentene nåede frem til stedet, kunne de gå efter lyden. En mand åbnede døren til den lejlighed, larmen kom fra, og da han så, det var politiet, der stod udenfor, lagde han an til at give den ene betjent en knytnæve i ansigtet. Han blev dog forhindret i sit forehavende, anholdt og lagt i håndjern. Det var en 48-årig mand, og han blev sigtet for forsøg på vold mod politiet. Den 48-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu skal afhøres nærmere.

KORSØR: Indbrudstyve efterlyses. Ukendte gerningsmænd brød tirsdag omkring klokken 23.15 ind i administrationsbygningen ved Korsør Produktionsskole på Norvangen i Korsør. Tyvene knuste en rude for at komme ind, og her stjal de et værdiskab med kontanter i danske kroner og udenlandsk valuta. Tyvene beskrives som:A: Mand, almindelig af bygning, han bar en sort maskering, jakke med hætte, mulig af mrk. Peak Performance, mørke handsker og mørke sko.B: Mand, almindelig af bygning. Han var også sort maskering, en hættetrøje, joggingbukser af mrk. Adidas Condivo, mørke handsker og mørke sko. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

SLAGELSE: 48 sigtet for at bruge mobil under kørsel. Tirsdag holdt politiet et vågent øje med trafikanterne på Sdr. Ringgade i Slagelse. Mellem klokken 10.00 og 18.00 screenede politiet godt 500 køretøjer, og der blev sigtet en enkelt for at køre over for rødt, to blev sigtet for ikke at have kørekort med, en blev sigtet for at kørsel uden førerret og ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person, der ikke lovligt kunne køre den. Derudover blev ikke færre end 48 standset og sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Det giver en bøde på 1.500 kroner.

SLAGELSE: Sigtet for spirituskørsel efter mindre færdselsuheld. To biler stødte tirsdag klokken 18.46 sammen ud for Hellig Anders Park i Slagelse. En bil med en 63-årig mand fra Slagelse ved rattet kørte op bagi en anden bil, som havde en 58-årig kvinde fra byen som fører. Den 63-årige var både noget opfarende og virkede fuld, så derfor blev politiet tilkaldt. Den 63-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, og han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor der blev taget en blodprøve.

KORSØR: Havde hash med i bilen. Politiet tjekkede mandag klokken 17.44 en 20-årig mand fra Korsør på Tårnborgvej i Korsør, hvor han holdt i sin bil. Den 20-årige havde en klump hash på 3,3 gram på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Mobilsnak på Sdr. Ringgade. Politiet gennemførte mandag en færdselskontrol på Sdr. Ringgade i Slagelse. Mellem klokken 9.00 og 15.00 blev omkring 400 biler screenet, og ikke færre end 20 trafikanter blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Bødetaksten for den overtrædelse er som udgangspunkt 1.500 kroner.

SLAGELSE: 12-årige med joint. Et vidne anmeldte tirsdag klokken 1.28, at der sad to personer med en joint i p-kælderen ved
City 3 i Slagelse. Da politiet kort efter ankom til stedet, viste det sig at være to kun 12-årige piger, som bor på bosteder i henholdsvis Odense og Kastrup. De to piger blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de senere på natten blev afhentet af de respektive bosteder.

SLAGELSE: Færdselskontol på Albert Ibsensvej. Færdselspolitiet gennemførte fredag mellem klokken 16.05 og 17.25 en færdselskontrol på Albert Ibsensvej i Slagelse. Her blev der standset i alt 17 køretøjer, og det medførte otte sigtelser for forskellige færdselslovsovertrædelser.

SLAGELSE: Sigtet for at stjæle tomme flasker. Politiet blev fredag klokken 16.08 kaldt til Tordenskjoldsgade i Slagelse, hvor et vidne havde set en mand stjæle en pose pantflasker fra en garage. Politiet fandt frem til en person, der svarede til signalementet. Det var en 33-årig mand, som stod ved Sct. Pedersstræde, og han blev anholdt og sigtet for tyveri. Den 33-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.00.

SLAGELSE: Kørte på ulovlig knallert. En politipatrulje standsede fredag klokken 16.20 en knallert på Rosenkildevej i Slagelse i en rutinekontrol. Føreren var en 55-årig mand fra Slagelse, og en test af knallerten på politiets rullefelt viste, at den kunne væsentligt hurtigere end tilladte. Den 55-årige blev derfor sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

SLAGELSE: Hvid ved næseborene. Politiet tjekkede søndag klokken 1.45 op på to mænd, der stod i en port i Skovsøgade i Slagelse. De var begge hvide ved næseborene, og politiet gennemførte en visitation af de to mænd, da der var mistanke om, at de havde ulovlige stoffer på sig. Der blev fundet en lille pose med 1,73 gram amfetamin på den ene – en 30-årig mand fra byen – og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Ramte politibetjent i ansigtet. En gruppe unge havde søndag klokken 17.08 samlet sig ved det gamle posthus på Sdr. Stationsvej i Slagelse, hvor de larmede og hørte høj musik. Da politiet ankom, blev to piger på 13 og 17 år fra henholdsvis Odense og Skælskør aggressive, og den 17-årige slog ud efter den ene politibetjent, der blev ramt i ansigtet. Hun blev derfor anholdt for vold klokken 17.31 og kørt til politistationen i Slagelse. Den 13-årige råbte op og havde desuden en ulovlig hobbykniv i lommen. Hun blev derfor også tilbageholdt og taget med på stationen. Den 17-årige blev løsladt igen klokken 20.03 og den 13-årige blev overgivet til de sociale myndigheder

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Rosted Rostedvej Landejendom Mandag kl. 07.50-16.45 Lamper, højtalere, stole og smykker
Korsør Grønlandsvej Hus Fredag kl. 16:00 – 21:20 Intet stjålet
Korsør Bragesvej Hus Fredag kl. 17:15 – 23:33 Sølvtøj og lamper
Korsør Bragesvej Hus Fredag kl. 14:45 – 23:39 Endnu ikke opgjort
Korsør Grønlandsvej Hus Fredag kl. 14:30 – 17:45 Endnu ikke opgjort
Korsør Skovbrinken Hus Lørdag kl. 17:45 – 19:45 Endnu ikke opgjort
Korsør Skovbrinken Hus Lørdag kl. 17:45 – 19:45 Smykker
Korsør Skovbrinken Hus Lørdag kl. 11:00 – s�
�ndag kl
. 09:15
Intet stjålet
Korsør Skovbrinken Hus Fredag kl. 10:00 – søndag kl. 09:45 Endnu ikke opgjort
Korsør Skovbrinken Hus Lørdag kl. 11:30 – søndag kl. 11:30 Smykker, jagtkikkert, PC af mærket Dell
Korsør Grønlandsvej Hus Fredag kl. 18:27 Endnu ikke opgjort
Slagelse Nørreås Hus Søndag kl. 12:30 – 23:15 Intet stjålet
Dalmose Marbæksvej, Hyllested Hus Onsdag klokken 18.30-22.57 Cigaretter
Skælskør Gråstenvænget Hus Tirsdag klokken 8.00-20.50 Ikke umiddelbart stjålet noget
Skælskør Gråstenvænget Hus Tirsdag klokken 8.00-20.50 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Skælskør Højåsen Hus< /td> Tirsdag klokken 17.30-18.40 iPhone og en MacBook Pro
Slagelse Jonsgården Hus Tirsdag klokken 23.50-23.58 Ikke umiddelbart stjålet noget
Korsør Fasanstien Lejlighed Søndag d. 20. januar til fredag d. 15. februar Smykker
Skælskør Ørslevvej Landejendom Fredag kl. 12.00 – lørdag kl. 14.10 Viskestykker, høretelefoner og møbler
Skælskør Konge-Åsen Hus Lørdag kl. 17.15 – 22.45 Spiritus
Skælskør Fjordvænget Hus Lørdag kl. 16.45 – 21.30 Intet stjålet
Slagelse Bakketoppen Hus Lørdag kl. 13.30 – 20.30 Intet stjålet
Slagelse Frederiksvej Hus Lørdag kl. 16.30 – 21.40 Smykker

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Dalmose Sønder Bjergevej Lørdag kl. 20:55 – 21:55 15 bilister standset – 1 sigtet for spirituskørsel
Slagelse Sdr. Ringgade Tirsdag klokken 10.00-18.00 Ca. 500 køretøjer blev screent, 48 blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, to for ikke have medbragt kørekortet, en blev sigtet for at køre over for rødt, en for kørsel uden førerret, og en for at have overladt bilen til en person, der ikke har kørekort
Skælskør Slagelsevej Mandag kl. 12:40 – 12:57 14 køretøjer standset – ingen sager
Slagelse Sdr. Ringgade Mandag kl. 09:00 – 15:00 400 biler observeret – 20 sigtet for at benytte håndholdt mobiltelefon under kørslen
Skælskør Slagelsevej Fredag kl. 19.04 – 19.25 10 køretøjer
standset
– ingen sager
Slagelse Albert Ibsensvej Fredag kl. 16.05 17 køretøjer standset – 8 sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Rude Næstved Landevej Mandag kl. 13.05-19.10 ATK 574 8 60 km/t 90 km/t 1 klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag kl. 07:40 – 13:40 ATK 7334 352 110 km/t 186 km/t 3 klip og 2 betingede frakendelser
Slagelse Bjergbygade Torsdag kl. 07:10-13:20 AKT – Bestilt færdselskontrol 1006 81 50 km/t 93 km/t 11 klip og 2 betingede frakendelser
Slagelse Oehlenschlægersgade Klokken 7.31-10.20 ATK –
bestilt færdselskontrol
89 0
Slagelse Rosenkildevej Klokken 10.56-13.15 ATK –
bestilt færdselskontrol
630 8 50 km/t 73km/t Et klip
Rude Næstved Landevej, Venslev Klokken 10.26-16.26 ATK 577 12 60 km/t 79 km/t
Korsør Vestmotorvejen Mandag kl. 05:33 – 11:12 ATK 4989 268 110 km/t 164 km/t 6 klip
Korsør Vestmotorvejen Mandag kl. 15:30 – 21:45 ATK 4305 221 110 km/t 159 km/t 10 klip