Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 4. Februar 2019 til 12. Februar 2019.

Bemærk at det er de hændelser politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
KORSØR: Anholdt efter indbrud. Vidner anmeldte søndag klokken 15.50, at de tilbageholdt en mand, som var mistænkt for at have lavet et indbrud i en hytte i Korsør Lystskov. Der var stjålet en eltavle og et kasseapparat på stedet, og overvågningsbilleder pegede i retning af den person, der blev tilbageholdt. Det var en 30-årig mand fra Helsingør, og han blev anholdt og sigtet for indbrud. Politiet fandt lidt senere frem til den bil, der var blevet brugt ved tyveriet, og her fandt politibetjentene de ting, der var blevet stjålet. Det er endnu ikke lykkedes at finde frem til den anden mistænkte i sagen, men politiet har en god formodning om hans identitet. Den 30-årige blev løsladt igen klokken 21.05 efter afhøring.

Foto: Abw

SLAGELSE: Bøde for at sælge jakker. En 56-årig udenlandsk mand fik fredag eftermiddag en bøde for at forsøge at sælge tøj, som han hævede var italiensk modetøj. Den 56-årige blev anholdt, efter at han indledningsvis havde spurgt et vidne om vej, og da han herefter blev mere og mere insisterende og påtrængende over for vidnet, blev politiet tilkaldt. Politipatruljen fandt frem til bilen og den udenlandske herremodesælger på Holbækvej i Slagelse, og her blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Efter afhøring på politistationen i Slagelse fik han en bøde på 1.500 kroner, og herefter blev han løsladt.Politiet har i løbet af weekenden fået yderligere et par anmeldelser om tøjsælgere fra forskellige steder i politikredsen. Politiets opfordrer fortsat til, at man ekstra vågen og påpasselig, hvis man bliver tilbudt mode- eller mærketøj til fantasipriser. Et tilbud, der lyder for godt til at være sandt, er det ofte.

SLAGELSE: Skubbede til dørmand. En 27-årig mand fra Ruds-Vedby blev natten til lørdag kortvarigt anholdt. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, efter at han var blevet vist ud fra en beværtning på Fisketorvet i Slagelse, hvor han havde skabt noget uro. Den 27-årige kom op at diskutere med en dørmand på stedet, og han skubbede dørmanden hårdt i brystet. Den 27-årige blev løsladt igen klokken 1.26.

SLAGELSE: Voldsom togpassager. Søndag klokken 11.25 blev politiet kaldt til banegården i Slagelse, hvor en mand havde teet sig voldsomt og aggressivt over for personalet i et tog. Det var en 18-årig mand fra Ranum, og han blev anholdt klokken 11.45 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 13.55.

SLAGELSE: Mand råbte op. Politiet fik onsdag klokken 20.00 en anmeldelse om en mand, der råbte højlydt op på gaden og sparkede efter ting omkring ham. Da politiet ankom, var han aggressiv og voldelig, og nægtede at følge politiets anvisninger. Han blev derfor anholdt klokken 20.07 og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med på stationen og først løsladt igen klokken 6.25 næste morgen.

DALMOSE: 69-årig mand indebrændt. En 69-årig mand mistede tirsdag eftermiddag livet ved en brand på Atkærvænget i Dalmose. Politi og brandvæsen blev kaldt til stedet af hjemmeplejen, som under et besøg havde fundet stedet fyldt af røg. De få gløder, der fortsat var, blev hurtigt slukket, men den 69-åriges liv stod ikke til at redde. Ulykken skyldes formentlig rygning i sengen.

KORSØR: 24-årig dyrkede skunk. Politiet foretog efter et tip en ransagning af en lejlighed i Korsør tirsdag klokken 13.00. Hos den 24-årige beboer blev der fundet to væksttelte med varmelamper og i alt 23 skunkplanter. De ulovlige planter blev høstet, og den 24-årige mand blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Sigtet for at stjæle parfume. En 17-årig mand fra Slagelse blev mandag klokken 15.35 tilbageholdt i en forretning i Vestsjællandscenteret, fordi han havde stjålet en flaske parfume. Politiet blev tilkaldt, og den 17-årige blev sigtet for butikstyveri.

SLAGELSE: Råbte efter politiet. Politiet blev mandag klokken 19.10 kaldt til Sdr. Stationsvej i Slagelse, hvor en mand råbte op og optrådte vredt. Det var en 47-årig mand fra byen, og synet af politibetjentene hjalp ikke umiddelbart på hans humør, for han kastede et cigaretskod mod patruljen og råbte fuck jer bøsser efter betjentene. For at få ro på stedet, blev den 47-årige anholdt, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 47-årige blev taget med til politistationen i Slagelse og blev løsladt igen klokken 20.21.

SLAGELSE: 14-årig pige stjal sko. Mandag klokken 21.44 fik politiet en anmeldelse fra Bilka på Idagårdsvej i Slagelse om, at en ung mand blev tilbageholdt sammen med en pige på stedet. En medarbejder havde set, at parret forlod butikken, og at pigen havde et par splinternye sko på – som hun i øvrigt havde fået hjælp af en ekspedient til at finde. Det var en kun 14-årig pige og en 22-årig mand, og den 22-årige blev sigtet for butikstyveri. Den 14-åriges værger er underrettet om tyveriet.

KORSØR: Slagsmål og spritkørsel. Politiet blev søndag klokken 2.07 kaldt til Nygade i Korsør, hvor et vidne havde set en bil med en tilsyneladende beruset fører rulle ind i et stålhegn ved en p-plads. Det var en 19-årig kvinde fra byen, og en alkometertest bekræftede, at hun havde en promille, der var et solidt stykke over det tilladte. Hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. To mænd – en 23-årig fra Kgs. Lyngby og en 20-årig fra Korsør – blev noget uenige om, hvem der skulle køre og kom op at slås på stedet. De blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

KORSØR: Lugt af hash. Politiet standsede søndag klokken 20.32 en bil på Halsskovvej i Korsør i en rutinekontrol. Der lugtede kraftigt at hash fra bilen, og føreren – en 20-årig mand fra Korsør – blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Da politibetjentene undersøgte ham nærmere, fandt de 1,5 gram hash, som blev konfiskeret og taget med til destruktion.

SLAGELSE BANEGÅRD: Hash på banegården. Ved en rutinemæssig kontrol på banegården i Slagelse Banegård søndag klokken 20.20 tjekkede politiet en 48-årig mand fra Slagelse. Han viste sig at være i besiddelse af 3,5 gram hash, og han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Bakkevej Hus Tirsdag kl. 08.00-15.00 Endnu ikke opgjort
Slagelse Bakkevej Hus Tirsdag klokken 8.00-15.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Marievangsvej Hus Mandag klokken 13.30-19.20 Kontanter
Dalmose Hovedgaden Hus Lørdag kl. 14.30 – 20.05 Kontanter, kamera og et løbeur
Korsør Banevej Hus Fredag kl. 10.00-16.00 25 stk. gamle lommeure af sølv, nogle ældre Ronsonlightere og en gammel udstillingskanon
Korsør Violvej Hus Lørdag kl. 17.00 – Søndag kl. 11.20 Intet stjålet
Korsør Violvej Hus Fredag kl. 12.00 -Søndag kl. 16.20 Endnu ikke opgj
ort
Skælskør Sorøvej Hus Lørdag kl. 18.30 – 23.45 Intet stjålet
Skælskør Nysøgård Hus Fredag kl. 17.25 -Søndag kl. 22.45 Intet stjålet
Slagelse Søparken Hus Fredag kl. 17.45 – Lørdag kl. 02.40 Smykker, Playstation og ukendt antal jubilæumsmønter.
Slagelse Havremarken Hus Lørdag kl. 08.00 – Søndag kl. 17.30 Safetyboks indeholdende smykker, kontanter, husnøgler samt bilnøgler.

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Løvegade Tirsdag klokken 17.39 55-årig mand fra Slagelse Spirituskørsel på knallert – den 55-årige blev også sigtet for at køre på en knallert, der kunne køre hurtigere end tilladt

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 16.25-21.45 ATK 3057 184 110 km/t 171 km/t Fire klip og fire betingede frakendelser
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Fredag kl. 7.25-13.15 ATK 4452 276 110 km/t 165 km/t 6 klip, samt 1 betinger frakendelse