Har du hørt om CDB-produkter og cannabisolie, er det ikke så mærkeligt. De senere år har produkterne fået en større plads herhjemme, og når man kigger på virkningen, er det faktisk slet ikke så overraskende. Det kan nemlig have en positiv effekt mod mange lidelser.

Mange spørger sig selv, om de også kunne have brug for at prøve cannabisolie som medicin. Man går måske med nogle smerter, man ikke rigtig kan slippe af med, og det virker derfor som det naturlige valg at forsøge sig med noget, man tidligere opfattede som noget alternativt.

Cannabisolier har en gavnlig effekt for rigtig mange mennesker med rigtig mange forskellige slags problemer. Det siger sig selv, at olierne selvfølgelig ikke kan kurere alle, men der findes en lang række eksempler på, at det kan være et rigtig godt valg.

Fås i kapsler og dråber
Cannabisolie kan fås i flere forskellige former, men de mest almindelige er kapsler og dråber. Kapslerne sluges egentlig bare, som man kender det fra fiskeolie eller andre kosttilskud, og man kommer ikke til at smage på varen. Den optages blot langsomt, når den kommer ned i maven.

Andre foretrækker dråberne, som blandes med lidt væske, før man drikker olien. Olien optages en smule hurtigere, men man undgår ikke at få lidt af smagen med, hvilket nogle nok gerne vil undgå.

Virker mod fysiske smerter
Faktisk er det i mange tilfælde bevist, at cannabis virker mod smerter i krop eller hoved. Det kan være migræne, som virkelig borer sig fast, og som man bare gerne vil slippe af med eller i det mindste få ned i niveau. Mange mener, at olien har en beroligende effekt på kroppen, som gør, at man i mindre grad bliver ramt af for eksempel migræne.

Det kan også gælde mange andre fysiske smerter, som måske gør, at man slet ikke kan have en normal hverdag. Det skyldes, at man ikke kan finde den nødvendige ro, og kroppen spænder derfor op omkring de steder, hvor man har ondt.

Kan være mental medicin
Cannabisolie bruges også som medicin mod mentale lidelser eller problemer. Det er effektivt i den forstand, at det får hjernen ned i gear og får den til at tage tingene mere roligt. Det er netop kilden til mange mentale lidelser, at man ikke kan slappe af, og at man går og bekymrer sig alt for meget.

Cannabisolie bør bruges med omhu, og det er altid en god idé at snakke med en ekspert, før man starter med et produkt.