Hvis du bor i Slagelse og omegn, er der rig mulighed for at holde dig opdateret på nettet med spændende begivenheder i nærheden. Der er mange muligheder for at deltage i forskellige arrangementer i Slagelse og omegn gennem hele året, og der findes naturligvis både betalte og gratis arrangementer.

Foto: ABW

Her på byportalen har vi vores egen sektion med links til begivenheder i området, og det er muligt at finde noget for enhver smag og enhver pengepung. Hvis du søger efter bestemte arrangementer, særlige datoer eller lignende, gør brug af søgefunktionen i kalenderen.

Sådan finder du de gode arrangementer
På Slagelse-egnen findes der gode muligheder for at finde et arrangement, der passer netop til dig, og der er en god blanding af muligheder for alle. Nedenfor finder du forskellige hjemmesider med links til arrangementer i hele området. For alle der elsker klassiske spil og sportsturneringer tilbyder København (ca. 100 km. fra Slagelse) sportsbegivenheder af enhver art. Der er f.eks. Telenor Copenhagen Marathon som afholdes hvert år i maj, eller turneringer på kasino i København. Pokerturneringer er efterhånden store begivenheder, der vinder frem på Europæisk niveau.

Foto: ABW

Foredrag, film og bogsalg på Slagelse bibliotek
Slagelse Bibliotek afholder en del arrangementer, hvoraf langt de fleste er gratis, mens nogle få events koster et mindre beløb. En tilbagevendende begivenhed er Weekend-Bogsalg som afholdes den første weekend i hver måned. Her kan du købe voksen- og børnebøger samt tidsskrifter for mellem 5-10 kr., så der er mulighed for at gøre nogle gode handler. Af andre arrangementer på biblioteket kan nævnes foredrag med forskellige foredragsholdere, filmfremvisninger som arrangeres i samarbejde med ældresagen, og skrivefællesskaber for alle der ønsker at blive bedre til at skrive, og som måske går med en drøm om at blive forfatter.

Slagelse kommune har praktiske oplysninger og mange arrangementer
Slagelse kommunes hjemmeside finder du alt vedrørende kommunale forhold i kommunen. På siden kan du finde praktiske oplysninger om personlige forhold i forbindelse med flytning, fornyelse af pas og kørekort, dagtilbud til børn og unge, kommunalpolitik og erhvervsinformation. Du kan dog også finde en masse forskellige arrangementer lige fra korsang og foredrag til musikarrangementer, teater og udstillinger.

VisitVestsjælland udvikler turismen
VisitVestsjælland er et kommunalt aktieselskab med formålet at udvikle turismen i Kalundborg, Slagelse og Sorø Kommuner, og dermed markedsføre turisterhvervene i de tre kommuner. Her finder du overnatningsmuligheder og spisesteder i hele det Vestsjællandske område. På VisitVestsjælland kan du tillige finde links til de mange seværdigheder i området, og der ligger en særlig guide der beskriver handicapvenlige attraktioner.

Hvis I er en større gruppe der planlægger en udflugt, har hjemmesiden en særlig sektion der omhandler oplevelser for grupper. Hvis du leder efter et sted at holde et større møde eller en konference, så har siden links til forskellige konferencecentre i hele området.

Business Slagelse har erhvervsorienterede events
Business Slagelse er en forening med en vision om at gøre Slagelse til områdets førende handelsby med interessante og spændende butikker, events og oplevelser. Arrangementerne der henvises til, har for en stor dels vedkommende et erhvervsmæssigt præg, der henvender sig til byens virksomheder og forretninger. Bl.a. holdes der tilbagevendende business møder for alle der har interesse i at være med til at udvikle forretningslivet i Slagelse. Business Slagelse har også møder om kommunikation, markedsføring, hjemmesider og lignende emner med interesse i at hjælpe virksomhederne og erhvervslivet.

Sn.dk og TV Øst– Nyheder og omtale af området
Sidst men absolut ikke mindst er der to store Sjællandske nyhedsmedier, hvor du kan læse nyheder fra området, og ikke mindst reportager fra afholdte arrangementer. Sn.dk (Sjællands Nyheder) er et af de største Sjællandske nyhedssites med nyheder fra hele Sjælland udenfor København. Udover at indeholde nyhedsstof, har siden sin egen eventsektion. Her finder du dybdegående reportager fra allerede afholdte arrangementer, og fra en del af begivenhederne er der billedserier og videoklip. På TVEast.dk er der ligeledes artikler og videoklip fra området, hvor du kan opleve, eller genopleve nogle af arrangementerne fra området og oplandet.

Del på sociale medier