Rolf Meegdes, der igennem de sidste mange år har spillet på Volleyklubben Vestsjællands ligahold, vil også i fremtiden være at finde rundt omkring på kommunens mange folkeskoler. Klubbens ledelse har nemlig forlænget aftalen med Rolf Meegdes som ungdomskonsulent og DIF get2sport-medarbejder.

At være ungdomskonsulent i Volleyklubben Vestsjælland kræver sin mand. Der er mange bolde at holde styr på, og når ligaturneringen snart er forbi, så betyder det langt fra ferie for Rolf Meegdes. Her begynder nemlig planlægningen af hele næste sæson med træningslejre, planlægning af åben-skole-besøg, sociale indsatser i kommunens udsatte boligområder og mange andre ting.

Rolf Meegdes siger om kontraktforlængelsen: ”Jeg er super glad for at havde skrevet under på en ny 3-årig aftale med Volleyklubben Vestsjælland. Klubben er mit andet hjem. De sidste mange års arbejde med at få børn og unge fra Slagelse Kommune til at spille volleyball er en fornøjelse, og jeg kan ikke forstille mig at lave andet. Målet er klart, at få klubben til at vokse yderligere. Det skal ske igennem de nuværende tiltag, men nye initiativer er også i støbeskeen med henblik på at få endnu flere til at spærre øjnene op for volleyball, så de kan blive volleyballspillere i vores fantastiske forening. Vi kommer til at lægge yderligere fokus på skolesamarbejdet, ligesom DIF get2sport-området også vil få øget opmærksomhed.”

Også bestyrelsesformand Elmer Petersen er glad for, at det er lykkes at forhandle en ny aftale på plads. Elmer Petersen siger: ”Jeg er meget tilfreds med, at vi kan indgå en ny aftale med Rolf som ungdomskonsulent. Han er et utrolig stort aktiv for VK Vestsjælland, hvor han har igangsat flere nye tiltag igennem de sidste par år. Der er ikke mange skolebørn i Slagelse Kommune, der ikke har stiftet bekendtskab med Rolf via hans mange skolebesøg, og bl.a derfor er det også betryggende, at Rolf fortsætter i klubbens virke. Rolf står ligeledes som kontaktperson i klubbens samarbejde med Slagelse Kommune på andre fronter, og det nyder begge parter rigtig godt af, så jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med Slagelse Kommune, som sammen med DIF Get2sport er klubbens største samarbejdspartnere.”

Foto: Volleyklubben Vestsjælland.