Den sidste bold er dårlig nok slået i gulvet i sæsonen, før næste sæson allerede er i fuld gang.

På det organisatoriske niveau i Volleyklubben Vestsjælland har man længe været i gang med at arbejde på ændringer. Blandet andet qua at klubben skal løfte flere internationale events i forbindelse med Slagelse Kommunes nyetablerede samarbejde med Volleyball Danmark, så har klubben set det som en oplagt mulighed, at ændre lidt i arbejdsbeskrivelserne hos nogle af klubbens dygtige ansatte.

Det betyder bl.a. at Kim Buchwalds nuværende stilling som sportschef deles ud på flere hænder, og Kim ikke længere skal have samme fokus på ligaholdene, som det har været tilfældet i år. Kim får således nu titel som talentchef og skal fokusere mere på ungdomsspillerne.

Om sine nye arbejdsopgaver udtaler Kim Buchwald: ”Jeg glæder mig rigtig meget til min nye rolle i klubben, hvor jeg kommer til at bruge stort set al min tid på talentudvikling og samarbejde med skolerne. Fra at have haft rigtig meget at gøre med næsten alting i klubben, vil mit fokus nu udelukkende ligge på ungdomsarbejdet, hvilket er det jeg brænder mest for. Samtidig vil en af mine arbejdsopgaver blive at tænke i nye projekter og samarbejder, som klubben kan indgå i fremadrettet”.

Bestyrelsesformand Elmer Petersen udtaler sig også positivt om de ændrede arbejdsopgaver: ”Kim er en rigtig iværksætter og er altid nysgerrig på nye områder. Kim har tidligere med stor succes arbejdet med ungdomsvolleyball, og det glæder mig derfor, at Kim nu igen ønsker at rette alt sit fokus på udvikling af – og rekruttering af ungdomsspillere”.

Klubben forventer i næste uge at kunne offentliggøre, hvem der bliver Sports- og Eventchef i klubben.

Kim Buchwald forventes fortsat at være en del af ligatruppen i den kommende sæson.

Talentchef Kim Buchwald trykker hånd med formand Elmer Petersen (tv) og økonomiansvarlig Finn Niemann (th). Foto: Volleyklubben Vestsjælland.