Små 7.000 teaterbilletter ér allerede solgt, inden billetsalget for alvor skydes i gang mandag den 3. juni kl. 10. Det skyldes, at Vestsjællands Teaterkreds allerede i en lille måned har solgt billetter til foreningens medlemmer. Denne forkøbsret er en af fordelene ved at tegne medlemskab, hvilket 1.300 har valgt at gøre allerede. Men der er stadig masser af billetter at få, forsikrer teaterforeningen.

Stadig masser af billetter
Nu kunne man måske fristes til at tro, at alle gode billetter er væk, og de store forestillinger allerede ér solgt til foreningens medlemmer, men det er absolut ikke tilfældet, oplyser Flemming Pedersen, der er formand for Vestsjællands Teaterkreds. ’Vi har fulgt salget nøje her den første måned, og de forestillinger, der nærmer sig udsolgt, har vi været så heldige at kunne købe en ekstra gang. Så der er masser af billetter, og ingen udsolgte forestillinger på nuværende tidspunkt’ fortæller Flemming Pedersen.

Så længe mit hjerte slår. Pressefoto: Vestsjællands Teaterkreds

Tre ekstraforestillinger
Vestsjællands Teaterkreds oplyser, at man på nuværende tidspunkt har købt ekstra opførelser af tre forestillinger for at kunne opfylde alle ønsker fra publikum. Det drejer sig om:

Så længe mit hjerte slår
’Så længe mit hjerte slår’ fra Folketeatret, som er en ny, dansk musical, bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange afspillet i Giro 413. Publikum vil bl.a. kunne synge med på ’Rigtige venner’, ’To lys på et bord’, ’Lille Sommerfugl’, ’Skibet skal sejle i nat’, ’Gem et lille smil til det bli´r gråvejr’ og ’Se Venedig og dø’. Forestillingen blev i 2018 Reumertnomineret som bedste musikforestilling.

Skatteøen
En anden forestilling, som teaterforeningen har valgt at dublere, er familieforestillingen ’Skatteøen’ fra Folketeatret, hvor publikum til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres ud på Det Caribiske Hav blandt eneboere, pirater, søulke og med den lede sørøver John Silver lige i hælene. Mange husker Lis Sørensens ‘Fuld af nattens stjerner’, som i denne opsætning vil blive sunget af Szhirley, der skal spille Mrs. Hawkins. Piraten, John Silver, spilles af Kasper Leisner, som bl.a. er kendt fra en lang række film og tv-serier.

Elverhøj – men tonen er lav
Sidst, men ikke mindst har der været meget stor interesse for ’Elverhøj – men tonen er lav’ fra Figaros og Den Ny Opera. Den oprindelige udgave af ’Elverhøj’ tilsættes i denne udgave mere sang og en stor del komik. I denne festforestilling spilles alle roller i et hæsblæsende tempo af Hans Dueholm, Lisbeth Kjærulff, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen. Det bliver underholdende, vanvittigt og drøn musikalsk.

Billetsalget starter 3. juni kl. 10.00
Billetter til sæsonens nu i alt 30 forestillinger kan købes på Vestsjællands Teaterkreds’ hjemmeside teaterkreds.dk fra mandag 3. juni kl. 10.00.

Elverhøj. Pressefoto: Vestsjællands Teaterkreds
Skatteøen. Pressefoto: Vestsjællands Teaterkreds