På onsdag skifter børnehaverne i Korsør legepladserne ud med grønsværen, når de gør klar til at dyste med og mod hinanden til et stort fodboldstævne.

Som en del af indsatsen Åben Dagtilbud Idrætspartnerskaber (samarbejde på tværs af idrætsforeninger og dagtilbud) holder FC Storebælt et fodboldstævne for alle dagtilbud i Korsør og omegn på onsdag den 19. juni.

Borgmester John Dyrby Paulsen byder velkommen kl. 09.00 og kl. 9.30 er der kampstart på klubbens hjemmebane på Tovesvej i Korsør.

Forud for stævnet har trænerne fra FC Storebælt været ude i alle dagtilbud to gange for at spille fodbold og lege med førskolegruppen, så stævnet den 19. juni bliver en afrunding på forløbet, hvor børnene rigtig kan vise, hvad de har lært. Samtidig har personalet fået ny input til, hvordan de kan sætte gang i flere aktiviteter med bold også efter fodboldstævnet.

Der er medaljer, pokaler og diplomer til spillere og heppere for at have deltaget i forløbet med FC Storebælt.

Foto: ABW
Del på sociale medier