Giv din kollega, ven eller samarbejdspartner en anerkendelse, som de sent glemmer.

GRANGIA Erhvervspris uddeles ved årets store ErhvervsAwards, hvor årets erhvervssucceser fejres med det lokale erhvervsliv.

JCI – Junior Chamber International Slagelse uddeler hvert år GRANGIA Erhvervspris til unge lokale erhvervsfolk, der har vist særlige evner inden for deres felt. Prisens formål er at sætte fokus på de yngre talenter i vores lokale erhvervsliv, som aktivt er med til at bidrage til skabelsen af vækst, overskud og innovation.

Sidste års vinder af GRANGIA Erhvervspris Mark Rentzmann Uhrbrand Kristensen fra Sørby Esport. Foto: Evan Hemmingsen

Den rigtige kandidat har i særlig grad udvist gode evner til at netværke, gør en positiv forskel for det lokale erhvervsliv, har placeret Slagelse på landkortet og er mellem 18 og 40 år. Det er nu muligt at indstille kandidater til prisen og samtidig give en person en særlig oplevelse og en unik anerkendelse. Ansvarlig for GRANIGA Erhvervspris, Lennart Jakobsen udtaler: ”Jeg håber, at vi får mange indstillinger til prisen. Det giver virkelig et fantastisk skulderklap til kandidaten, og de tre bedste kandidater kommer med til den store prisuddeling ved ErhvervsAwards. Jeg vil klart opfordre alle til at indstille én, som de synes, gør en positiv forskel. ”

Alle kan indstille en kollega, medarbejder, samarbejdspartner eller andre personer, som lever op til kriterierne for prisen.

Årets ErhvervsAwards bliver afholdt den 8. november i teatersalen på gardehusarkasernen i Slagelse, hvor der dækkes op til 450 gæster. Rollen som årets vært er lagt i hænderne på Martin Brygmann og efter prisoverrækkelserne, vil PoPlic Service og A-Holdet stå for underholdningen.

Hvis du har en speciel person i tankerne, som du ønsker at indstille til GRANGIA Erhvervspris 2019, kan du nemt og enkelt gøre det via hjemmesiden www.grangia.dk senest den 20. august 2019.