Ny Voxmeter-undersøgelse lavet for Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery viser, at 12,8 procent af kvinder i Region Sjælland overvejer en kosmetisk brystoperation. Det svarer til 3.288 kvinder i Slagelse Kommune.

Større bryster eller måske et brystløft står højt på ønskelisten hos mange af Slagelses kvinder. En ny undersøgelse foretaget af Voxmeter for Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery viser nemlig, at 12,8 procent af kvinder i regionen i alderen 18 til 69 år går med overvejelser om at få ændret på brysterne – det svarer til 3.288 kvinder i Slagelse Kommune.

– Interessen overrasker mig ikke. Anti-age kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi er i dag ikke kun forbeholdt de få, men også noget, som din nabo får lavet. Vi ser på alder på en ny måde. Det er bare et tal, og dét, som virkelig betyder noget, er, hvordan vi føler os indeni, siger Bo Jønsson, der er plastikkirurg hos Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery, der er en del af Danmarks førende privathospital, og det største ekspertisecenter inden for kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi.

Brystløft til mødre
Smukke bryster er dog langt mere end større bryster. Brystløft blandt mødre på Sjælland er blevet meget populært de seneste år, men også mere naturligt udseende brystforstørrelser med eget fedt er i høj kurs ifølge Bo Jønsson.

– Omkring 10 procent af alle vores brystforstørrende operationer bliver udført helt uden implantater, men med kvindens eget fedt i stedet. Vi suger simpelthen fedt fra lår og lænd, og injicerer det forsigtigt i brysterne. Metoden giver et langt mere naturligt udseende, som særligt de modne kvinder er interesseret i. For alle kosmetiske brystoperationer gør det sig gældende, at de bedste resultater opnås, når vi tilrettelægger indgrebet under hensyn til krop, alder, størrelse og forventninger, forklarer plastikkirurgen.

Nyt kundeunivers
For at imødekomme den store efterspørgsel på Sjælland har Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery netop lanceret et nyt kundeunivers, hvor fokus i endnu højere grad er på at klæde den enkelte kvinde eller mand bedst muligt på til at tage en beslutning.

– Skønhed kan jo godt sættes på formel med tallet Pi og “The golden standard”, men det handler først og fremmest om, hvad der passer til den enkelte. Dét, som fremhæver de bedste træk, og som giver et smukt og naturligt resultat i harmoni med kroppen. Det er meget vigtigt for os som udbyder, at vi har en god dialog med kunden. Grundig vejledning baseret på kundens udgangspunkt, ønsker og forventninger er altafgørende for at opnå et flot resultat, som i sidste ende bliver som forventet, forklarer Bo Jønsson.

Ny Voxmeter-undersøgelse lavet for Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery viser, at 3.288 kvinder i Slagelse overvejer en kosmetisk brystoperation. Foto: ABW