Står du overfor en snarlig flytning?

Når man skal flytte, kan der ofte opstå både stress og jag. Det skyldes, at alting skal være timet og tilrettelagt, ellers risikerer man ofte at skulle bo blandt flyttekasser og flytterod i en længere periode. En måde at undgå flyttestress på er ved at hyre et dygtigt flyttefirma, som både kan pakke ned, flytte og pakke ud igen. Her kan Flyttefirmaet Larsen og Co. hjælpe.

Det er dog ikke alle mennesker, der har det godt med, at andre skal rode i deres ting og pakke dem ned. Derfor er en anden måde at undgå en del af stressen på at leje en flyttecontainer. Hos Flyttefirmaet Larsen & Co. tilbyder de udlejning af flyttecontainere. De sørger for at levere containerne på din nuværende adresse. På den måde kan du pakke dine ejendele og møbler, når du har tid og lyst.

Når du er færdig med nedpakningen, kommer de og henter containeren og flytter den til din nye adresse, hvor du selv kan pakke ud i ro og mag.

Kontakt Flyttefirmaet Larsen og Co. i Slagelse
Ønsker du at leje en flyttecontainer? Så ring til Flyttefirmaet Larsen og Co. på 20 95 65 15 eller udfyld deres kontaktformular, så får du et godt og uforpligtende tilbud, der passer på netop din flyttesituation.

Foto: Flyttefirmaet Larsen og Co.