Hvis du har lyst til at spille online, har du heldigvis mange muligheder. Der findes et hav af hjemmesider, hvor du helt gratis kan spille en række forskellige spil. I denne artikel vil vi åbne lidt op for nogle hemmeligheder.

Minesweeper er oplagt at spille for hele familien. Pressefoto.

Vi vil nemlig give dig vores fem bedste anbefalinger til spil, som du kan spille helt gratis; det koster dig altså ikke en krone, og det eneste, du skal bekymre dig om, er, hvilke af disse fantastiske spil du vil starte med at prøve. Når du har prøvet dem alle sammen, kan du jo vurdere, hvilke du synes bedst om, og som du ønsker at vende tilbage til i fremtiden. Vi håber, du kan bruge nogle af disse gratis spil – og får masser af sjov ud af dem.

Age of War – krigsspil
Det første er vores absolut yndlingsspil online. Det hedder Age of War, og det er et specielt type krigsspil. Det handler kort og godt om, at du har din egen base, hvor du kan producere soldater. Disse soldater, du producerer, kæmper så med modparten; altså en base over for dig, som også producerer disse soldater. Vinderen er den, der først får bekæmpet modpartens soldater og dernæst smadrer basen. I spillet kommer du gennem forskellige tidsaldre.

Du starter f.eks. tilbage i stenalderen, hvor du kun har slatne krigere og en dinosaur at bruge til at bekæmpe modstanderen med. Så kan du løbende opgradere dig; f.eks. til at blive riddere, hvor du får markant bedre udstyr og også mulighed for at købe en hest. Til sidst kan du blive både moderne soldater, men også robotter, som er det højeste niveau, du kan komme op på.

7-kabale – en gammel klassiker
Det kan være skønt at lægge en kabale en gang imellem. Og det kan du altså også gøre online uden at betale en krone. Det er et meget afslappende spil, som ikke kræver meget hjernekraft – derfor er det oplagt at spille, hvis du gerne vil koble af og lade din hjerne få et pusterum fra hverdagens stress og jag. Syvkabale er samtidig et spil, som alle kan være med på: Både børn, teenagere, unge, voksne og sågar ældre. Det er et utrolig alsidigt spil!

Swords and Sandals 2 – endnu en type krigsspil
Dette spil er også et krigsspil, men handler i høj grad om, at du kæmper mod en modstander med din egen kriger. Og her er det simpelthen en kamp til døden; den, der overlever, vinder.

Happy Wheels – et spil til børn
Dette spil er måske mere velegnet til de mindre, da det er lidt mere latterligt og spøjst. Derfor er der også utrolig mange børn, som finder det utrolig sjovt at bruge tid på at spille.

Minesweeper – endnu en gammel klassiker
Minesweeper er også oplagt at spille for hele familien. Det handler om matematisk sans og om at spille logisk; og så er det bare et rigtig sjovt spil, man kan bruge sin tid på.