En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt for lokale at støtte hundeklubben Muskelbasserne, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

I hundeklubben Muskelbasserne kan bestyrelse og medlemmer glæde sig over, at en sponsoraftale mellem klubben og energiselskabet OK er blevet underskrevet.

Aftalen er simpel. Man kan støtte hundeklubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Muskelbassernes sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte hundeejerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten og lokale foreninger, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Hundeklubben Muskelbasserne har som mange andre foreninger i Danmark underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. Arkivfoto.
Del på sociale medier