En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt for lokale at støtte Sydsjællands Ørredfond, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Sydsjællands Ørredfond udsætter fisk i blandt andet åer og andre vandløb herhjemme. Foto: Privat

Flere fisk i vandet. Dét er ambitionen for Sydsjællands Ørredfond, og en ny sponsoraftale med energiselskabet OK skal hjælpe fonden økonomisk med at indfri sine ønsker.

“Sponsoraftalen betyder, at vi får mulighed for at få flere økonomiske midler til at lave vores arbejde med at udsætte fisk,” siger Søren Grothe Petersen, formand i Sydsjællands Ørredfond.

Formanden håber, at arbejdet med at udsætte fisk på sigt vil blive overflødigt, men det kommer til at kræve hårdt arbejde, som nu får en hånd med på vejen af kunder hos OK.

Sådan støttes fiskerne
Aftalen er simpel. Man kan støtte Sydsjællands Ørredfond med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til ørredfondens sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Sydsjællands Ørredfond får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte fonden med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Del på sociale medier