Når du sælger varer på nettet, er der ofte problemer med priser og udlevering, men det er du fri for hos Kirppu i Slagelse. Så snart du har booket en stand, sat pris på dine varer og stillet din stand op, klarer Kirppu resten.

”Kirppu er et super koncept, hvor helt almindelig mennesker kan få solgt, alt det man bare har stående, til evig tid, uden at man bruger det. Og det mest geniale er, at man ikke skal stå ved sin stand, dag ud og dag ind for at få solgt noget og for at afregne.” Sådan lyder en af mange kommentarer på de sociale medier om Kirppu-konceptet.

Kirppu på Japanvej i Slagelse er et stort, lyst og imødekommende indendørs loppemarked, hvor der er plads til alle. Størrelsen gør, at der hele tiden kommer nye stande og nye spændende brugte ting, som vil pynte i et hvert hjem.

”I Kirppu finder du de sejeste ting og sager til de små kære, men også til de lidt større”, siger butikschef Finn Klindt Hansen om sortimentet. Vil du vide mere om Kirppu Slagelse, kan du læse mere på Dit Slagelses partnerside lige her.

Dit Slagelses fotograf, Anne Beth Witte, var på besøg en kold onsdag og fik taget disse billeder. Hun fik også nydt en god kop kaffe undervejs. Se med her.

Del på sociale medier