Torsdag 10. oktober kan man på Slagelse Teater opleve Saybia-forsanger Søren Huss’ solodebut frit omsat til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling om det ultimative tab.

Troen Og Ingen, Pressefoto

Det er Vestsjællands Teaterkreds, der præsenterer den meget roste forestilling, der efter tidligere at have spillet på Teatret Svalegangen i Aarhus nu i samarbejde med Folketeatret tager på turné rundt i hele landet. På scenen står Jullie Hjetland, Anna Ur Konoy, Ashok Pramanik og Albert Stein Ankerstjerne samt musikerne Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Benedicte Borum Poulsen og Niels Søren Hansen/Søren Graversen.

Troen på livet forsvandt
Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Huss’ kæreste blev offer for en trafikulykke – hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut Troen og Ingen er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

Livtag med den store sorg
Teatret Svalegangen har taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. Troen og Ingen tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb og om at finde en vej trods alt.

De store følelser er i spil
Troen og Ingen går tæt på de store følelsers følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørket til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse.

Optakt fra Folketeatret
Der afholdes en spændende optakt til forestillingen med Gitte Hørning fra Folketeatret kl. 17.30, hvor publikum kan høre mere om både forestillingen og Folketeatret på turné. Kontakt Teaterkontoret i Herrestræde for yderligere information og tilmelding.

Billetter
Billetter til forestillingen kan købes her eller på teatret i åbningstiden. Der er ligeledes mulighed for at spise mellem optakt og forestilling, hvor Teaterbaren serverer en lækker buffet. Denne kan bestilles på tlf. 4270 5640.

Del på sociale medier