Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2019/08/26 til 2019/09/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
Politiet fik fredag klokken 16.14 en anmeldelse om, at der gik en mand rundt og opførte sig truende i en dagligvarebutik. Han nægtede at forlade stedet, selvom han var blevet bortvist. Da politiet ankom, ønskede han ikke at oplyse sit navn, og han blev derfor kortvarigt anholdt klokken 16.28 og sigtet for at overtræde retsplejeloven. Han blev løsladt igen klokken 16.35. Det var en 21-årig mand fra Slagelse.

Tirsdag klokken 16.27 blev en 26-årig mand fra Sorø meget vred over, at han fik en parkeringsbøde på Jernbanegade i Slagelse. Han råbte af parkeringsvagten og skubbede til vagten, mens han tog vagtens mobile printer og nægtede at udlevere den, førend hans bøde var annulleret. Da politi ankom nægtede den 26-årge mand fortsat, at udlevere printeren og politiet måtte med magt taget printeren fra manden, hvorefter han blev anholdt og sigtet for røveri. Den 26-årig mand blev taget med på stationen til afhøring og blev derefter løsladt.

Politiet stod igen fredag klar i de tidlige morgentimer, da områdets skoleelever mødte i skole. Denne gang var det på Møllebakkeskolen, Nordbyskolen og Lindeskovskolen i Guldborgsund Kommune, Dalmose Skole, Forlev Friskole og Eggerslevmagle Skole i Slagelse Kommune, Rudolf Steinerskolen i Vordingborg Kommune, Stenlille Skole i Sorø Kommune og Kobberbakkeskolen (Sct. Jørgens afdeling) og Ellebækskolen (Kalbyris afdeling) i Næstved Kommune. På Forlev Friskole blev der oprettet to sager og fem fik påtaler, på Eggeslevmagle Skole blev der oprettet otte sager og på Stenlille Skole fem sager.

HÆNDELSER:

SLAGELSE: Rullede flere gange rundt i bil

En 23-årig mand fra Odense kørte mandag ved 21-tiden galt i en BMW på Slagelsevej ved Harrested.En politipatrulje havde kort forinden set bilen ved Slagelse, og den virkede til at køre ret hurtigt. Patruljen satte efter den hurtigkørende BMW, men det lykkedes ikke at få standset den. Klokken 21.12 fik politiet en melding om, at en bil var forulykket. Den var rullet rundt flere gange og havde væltet nogle træer, inden den landede i en grøft. Politiet fik efterfølgende kontakt til bilisten, der var kørt til et tjek på sygehuset i Slagelse. Den 23-årige blev sigtet for spiritus- og narkokørsel.

SLAGELSE: Nægtede at oplyse sit navn
Politiet fik fredag klokken 16.14 en anmeldelse om, at der gik en mand rundt og opførte sig truende i en dagligvarebutik. Han nægtede at forlade stedet, selvom han var blevet bortvist. Da politiet ankom, ønskede han ikke at oplyse sit navn, og han blev derfor kortvarigt anholdt klokken 16.28 og sigtet for at overtræde retsplejeloven. Han blev løsladt igen klokken 16.35. Det var en 21-årig mand fra Slagelse.

SLAGELSE: Salg af stoffer
Politiet standsede fredag klokken 21.45 en bil på Mariendalsvej i Slagelse i en rutinemæssig kontrol. Her bemærkede de, at føreren – en 20-årig mand fra Slagelse – virkede nervøs, og det viste sig, at der i bilen lå en pose med 15 klumper hash og en telefon, der var blevet brugt til at aftale et salg af stoffer. Den 20-årige blev derfor anholdt klokken 21.48 og sigtet for salg af euforiserende stoffer. Han blev løsladt igen klokken 22.25.

SLAGELSE: Ville slås
Politiet sigtede natten til søndag klokken 2.50 en 24-årig mand fra Slagelse efter restaurationsloven, da han “indledte sig i slagsmål”, som det hedder på politi-lingo. Det skete i Langes Gård i Slagelse, og den 24-årige er bosat i byen.

SLAGELSE: Store pupiller
En 19-årig mand fra Dianalund havde noget svært ved at forklare sine unormalt store pupiller, da to politibetjente klokken 0.20 natten til lørdag traf ham på et offentligt toilet på Schweizerpladsen i Slagelse. Det viste sig da også, at han havde kokain på sig, og derfor blev han sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Fandt 18 små poser hash
Politiet fik onsdag aften en anmeldelse om, at der var nogle unge mennesker forsamlet på Ingemannsvej i Slagelse, og at de skabte noget utryghed. Politiet rykkede ud og fik ro på stedet. En 22-årig mand fra byen havde 0,34 gram amfetamin og 0,64 gram hashmix på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. I noget buskads fandt politiet 18 små poser med hash – i alt 34 gram – men der var ingen af de tilstedeværende, der kendte noget til stofferne, som blev taget med til destruktion.

SLAGELSE: Politiet beslaglagde musikanlæg
Onsdag aften fik politiet en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik fra
Anlægget på Parkvej i Slagelse, og en fyr på 17 fra Stenlille, der stod for musikken, var flere gange blevet opfordret af en politipatrulje til at dæmpe udfoldelserne. Det hjalp dog kun kortvarigt, og sidst på aftenen, da der stadig var larm, måtte politiet bruge den bestemmelse i politiloven, der giver adgang til midlertidigt at beslaglægge musikanlægget. Den 17-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og anlægget blev taget med til politistationen i Slagelse.

SLAGELSE: Forstyrrede den offentlige orden
En 24-årig mand fra Sorø blev anholdt lørdag klokken 2.55, efter at han havde opført sig aggressivt og truende på gaden i centrum af Slagelse. Han blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen og kørt til politistationen i Næstved, hvor han måtte overnatte i detentionen, før han blev løsladt igen klokken 6.50.

SLAGELSE: Knytnæveslag
En 23-årig mand fra Slagelse blev anholdt søndag klokken 0.15, efter at han kort forinden havde truet og slået en 19-årig mand fra Høng i Christiansgade i Slagelse. Han havde ramt den 19-årige med en knyttet næve i den ene tinding. Han blev derfor sigtet for vold og taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 9.18.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Enøvej Hus På et tidspunkt i ugen op til mandag klokken 15.45 Kontanter og sølvtøj
Korsør Teglværksparken Hus Mandag klokken 17.00 – onsdag klokken 11.00 Pung med personlige papirer og et mindre beløb i kontanter
Slagelse Ugandavej Hus Lørdag klokken 8.00 – onsdag klokken 15.20 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Kalundborgvej Villa Lørdag kl. 13 Kontanter
Slagelse Kalundborgvej Villa Lørdag kl. 15 Kontanter
Slagelse Femøvej Villa Mellem søndag kl. 11 og tirsdag kl. 12 Intet stjålet
Slagelse Mariannevej Villa Lørdag mellem kl. 15.00 og kl. 21.
20
Slagelse Søndermarksvej Lejlighed Mellem søndag d. 4. august kl. 19.00 og lørdag kl. 19.15 Ikke opgjort

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Rosenkildevej Mandag klokken 1.45 39-årig mand fra Høng Spirituskørsel
Slagelse Sorøvej Søndag klokken 3.32 39-årig mand fra Sorø Spirituskørsel
Skælskør Skolevej Fredag kl. 07.31 – 08.37 Ca. 200 biler observeret, heraf 3 sigtelser for manglende sikkerhedssele under kørslen, 2 sigtelser for anvendelse af håndholdt mobiltelefon under kørslen og en enkelt sigtelse for ikke at medbringe sit kørekort under kørslen.

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Skælskør Landevej, Lundforlund Mandag klokken 13.14-15.30 ATK –
bestilt færdselskontrol
533 38 50 km/t 82 km/t Fire klip
Slagelse Valbyvej Mandag klokken 16.11-19.17 ATK –
bestilt færdselskontrol
93 28 50 km/t 104 km/t Fire klip, en betinget og to ubetingede frakendelser
Korsør Vestmotorvejen Lørdag klokken 7.03-13.05 ATK 8615 734 110 km/t 170 km/t Otte klip og tre betingede frakendelser
Korsør Vestmotorvejen Søndag klokken 6.56-13.00 ATK 5923 510 110 km/t 172 km/t 21 klip og tre betingede frakendelser
Korsør Vestmotorvejen Onsdag klokken 10.17-16.17 ATK 4492 339 110 km/t 155 km/t Fire klip
Rude Næstved Landevej Kl. 06 – 9.40 ATK 352 2 60 km/t 76 km/t
Rude Næstved Landevej Kl. 06.29 – 12.30 ATK 574 4 6
0 km/t</ td>
86 km/t 1 klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag kl. 10.16 – 15.05 ATK 7266 723 90 km/t 146 km/t 37 klip
Del på sociale medier