Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2019/08/30 til 2019/09/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
Politiet fik torsdag eftermiddag en anmeldelse om, at to mænd havde optrådt i centrum af Slagelse med råben og skrigen og været utryghedsskabende. Fra en tøjbutik havde de to mænd stjålet et par pakker med undertøj, men vidner fulgte efter, og politiet kunne derfor anholde to mænd klokken 16.25 og klokken 16.35. Det var en 21-årig og en 25-årig mand, og de blev anholdt i Naverhaven. De er begge sigtet for røveri, for da de stjal undertøjet, skubbede de til en medarbejder i forretningen for at slippe væk. Begge de anholdte skal nu afhøres af politiet.

Politiet fik fredag klokken 16.14 en anmeldelse om, at der gik en mand rundt og opførte sig truende i en dagligvarebutik. Han nægtede at forlade stedet, selvom han var blevet bortvist. Da politiet ankom, ønskede han ikke at oplyse sit navn, og han blev derfor kortvarigt anholdt klokken 16.28 og sigtet for at overtræde retsplejeloven. Han blev løsladt igen klokken 16.35. Det var en 21-årig mand fra Slagelse.

HÆNDELSER

SLAGELSE: Kastede sten mod hus
Politiet fik fredag klokken 23.44 en anmeldelse om, at der gik en mand rundt ved et hus i Slagelse, der nægtede at gå. Politiet ankom og manden blev bortvist fra stedet. Kort efter var den dog gal igen. Her var manden vendt tilbage og kastede nu sten mod huset og vinduerne. Han blev derfor anholdt, og sigtet for både hærværk og for ikke at efterkomme politiets anvisninger. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvorfra han blev løsladt igen klokken 08.17. Det var en 23-årig mand med ukendt adresse.

KORSØR: Råbte efter politiet
Torsdag lokken 18.10 blev politiet tilkaldt til
Lidl på Motalavej i Korsør, hvor en kunde, der var småfuld, var blevet bedt om at forlade forretningen. Det gjorde han så og lagde sig udenfor i et par udstillingskasser. Da politiet ankom, blev han bortvist fra stedet og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det var en 31-årig mand fra byen, og da han gik, råbte han
“bøsserøve” efter betjentene, hvilket udløste endnu en sigtelse for at forstyrre den offentlige orden.

SLAGELSE: To sigtet for røveri
Politiet fik torsdag eftermiddag en anmeldelse om, at to mænd havde optrådt i centrum af Slagelse med råben og skrigen og været utryghedsskabende. Fra en tøjbutik havde de to mænd stjålet et par pakker med undertøj, men vidner fulgte efter, og politiet kunne derfor anholde to mænd klokken 16.25 og klokken 16.35. Det var en 21-årig og en 25-årig mand, og de blev anholdt i Naverhaven. De er begge sigtet for røveri, for da de stjal undertøjet, skubbede de til en medarbejder i forretningen for at slippe væk. Begge de anholdte skal nu afhøres af politiet.

KORSØR: Fandt sin stige til salg på dba.dk
Tidligere på ugen var en 58-årig mand ude for at få stjålet en stige, ham havde i sin have på Strandvej i Korsør. Onsdag så han stigen til salg på dba.dk og anmeldte det til politiet. Politiet fandt frem til de personer, der havde sat stigen til salg, og på en adresse lidt uden for Korsør fandt betjentene frem til den stjålne stige. En 37-årig og en 57-årig mand fra lokalområdet blev sigtet for tyveri.

SLAGELSE: Rullede flere gange rundt i bil
En 23-årig mand fra Odense kørte mandag ved 21-tiden galt i en BMW på Slagelsevej ved Harrested.En politipatrulje havde kort forinden set bilen ved Slagelse, og den virkede til at køre ret hurtigt. Patruljen satte efter den hurtigkørende BMW, men det lykkedes ikke at få standset den. Klokken 21.12 fik politiet en melding om, at en bil var forulykket. Den var rullet rundt flere gange og havde væltet nogle træer, inden den landede i en grøft. Politiet fik efterfølgende kontakt til bilisten, der var kørt til et tjek på sygehuset i Slagelse. Den 23-årige blev sigtet for spiritus- og narkokørsel.

SLAGELSE: Nægtede at oplyse sit navn
Politiet fik fredag klokken 16.14 en anmeldelse om, at der gik en mand rundt og opførte sig truende i en dagligvarebutik. Han nægtede at forlade stedet, selvom han var blevet bortvist. Da politiet ankom, ønskede han ikke at oplyse sit navn, og han blev derfor kortvarigt anholdt klokken 16.28 og sigtet for at overtræde retsplejeloven. Han blev løsladt igen klokken 16.35. Det var en 21-årig mand fra Slagelse.

SLAGELSE: Salg af stoffer
Politiet standsede fredag klokken 21.45 en bil på Mariendalsvej i Slagelse i en rutinemæssig kontrol. Her bemærkede de, at føreren – en 20-årig mand fra Slagelse – virkede nervøs, og det viste sig, at der i bilen lå en pose med 15 klumper hash og en telefon, der var blevet brugt til at aftale et salg af stoffer. Den 20-årige blev derfor anholdt klokken 21.48 og sigtet for salg af euforiserende stoffer. Han blev løsladt igen klokken 22.25.

SLAGELSE: Ville slås
Politiet sigtede natten til søndag klokken 2.50 en 24-årig mand fra Slagelse efter restaurationsloven, da han “indledte sig i slagsmål”, som det hedder på politi-lingo. Det skete i Langes Gård i Slagelse, og den 24-årige er bosat i byen.

SLAGELSE: Store pupiller
En 19-årig mand fra Dianalund havde noget svært ved at forklare sine unormalt store pupiller, da to politibetjente klokken 0.20 natten til lørdag traf ham på et offentligt toilet på Schweizerpladsen i Slagelse. Det viste sig da også, at han havde kokain på sig, og derfor blev han sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Svalevej Hus Lørdag klokken 14.00 – søndag klokken 1.45 Em kompressor og en kap-/geringssav af mærket Metabo
Slagelse Naverhaven Hus Fredag klokken 18.00-20.30 Spiritus, legetøj, parfume, øl og to mobiltelefoner
Slagelse Enøvej Hus På et tidspunkt i ugen op til mandag klokken 15.45 Kontanter og sølvtøj

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Onsdag klokken 17.00-20.00 To blev sigtet for at køre frem mod fuldt stop, fire for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for fejl eller mangler ved køretøjet, og der blev uddelt en enkelt parkeringsafgift
Slagelse Rosenkildevej Mandag klokken 1.45 39-årig mand fra Høng Spirituskørsel
Slagelse Sorøvej Søndag klokken 3.32 39-årig mand fra Sorø Spirituskørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag klokken 13.24-19.11 ATK 10475 260 110 km/t 151 km/t Tre klip
Korsør Vestmotorvejen Torsdag klokken 9.08-11.15 ATK 2293 113 110 km/t 153 km/t To klip
Rude Næstved Landevej, Venslev Torsdag klokken 5.28-6.55 ATK 96 1 60 km/t 74 km/t
Slagelse Vestmotorvejen Onsdag klokken 11.00-16.45 ATK 5755 106 110 km/t 155 km/t Et klip
Rude Næstved Landevej, Venslev Tirsdag klokken 7.10-13.10 ATK 506 8 60 km/t 77 km/t
Slagelse Skælskør Landevej, Lundforlund Mandag klokk
en 13.14
-15.30
ATK –
bestilt færdselskontrol
533 38 50 km/t 82 km/t Fire klip
Slagelse Valbyvej Mandag klokken 16.11-19.17 ATK –
bestilt færdselskontrol
93 28 50 km/t 104 km/t Fire klip, en betinget og to ubetingede frakendelser
Korsør Vestmotorvejen Lørdag klokken 7.03-13.05 ATK 8615 734 110 km/t 170 km/t Otte klip og tre betingede frakendelser
Korsør Vestmotorvejen Søndag klokken 6.56-13.00 ATK 5923 510 110 km/t 172 km/t 21 klip og tre betingede frakendelser
Del på sociale medier